Teşekkür

Sanat ve Tasarım Fakültesi’nin Aralık 2011 tarihinden itibaren gerçekleştirdiği erasmus anlaşmaları, etkinlikler, sosyal sorumluluk projeleri, sempozyum ve uluslar arası sergiler , fakültenin yurt içi ve yurt dışında tanınmasına büyük katkılar sağlamıştır.

Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof.Nazan Erkmen bu projelerin mimarı olarak; uluslar arası sanatçı kişiliğinin yanı sıra, çocuklar, emekliler ve engelli vatandaşlar için ürettiği projelerle akademik camianın toplumla bir araya gelmesini sağlamış, sektör ve belediyelerle yaptığı işbirlikleri ile de sanat eğitimlerinin yaygınlaşmasına öncülük etmiştir.

Fakültenin kurumsal imajını geliştiren  , fakülte öğretim elemanlarının motivasyonunu yükselten, dinanizmini artıran, fakülteye getirdiği renkle öğrencilere vizyon kazandıran hocamız Prof.Dr.Nazan Erkmen’e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.