Haydarpaşa Lisesi’nde Sanat ve Tasarım Fakültesi Sergisi

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi tanıtım etkinlikleri kapsamında, İstanbul’un önde gelen okullarından Haydarpaşa Lisesi’nde fakültemizin İç Mimarlık, Grafik, Resim, Endüstri Ürünleri Tasarımı, Mimarlık ve Görsel İletişim Tasarımı bölümlerinden seçilen öğrenci çalışmalarından oluşan sergi lise öğrencileri tarafından ilgi ile izlenmiştir.

Sergi kapsamında Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Rifat ÇELEBİ, 23 Şubat 2010 tarihinde 13.00-15.00 saatleri arasında  bir seminer gerçekleştirmiştir. Çelebi; üniversite kavramı, üniversite yaşamı, Doğuş Üniversitesi’nin vizyonu, eğitime katkıları, Sanat ve Tasarım Fakültesi ile bünyesindeki bölümler, bu bölümlerdeki eğitim olanakları gibi geniş bir konu yelpazesini içeren bir konuşma gerçekleştirmiştir. Öğrencilerin ilgisini çeken konuşma sorularla da zenginleşmiş ve memnuniyet yaratmıştır.