Haydarpaşa Lisesi öğrencilerine yönelik seminer

Konuşmacı :
Prof. Rifat ÇELEBİ (Sanat ve Tasarım Fak. Dekanı)

Yer :
Haydarpaşa Lisesi Seminer Odası / Koşuyolu
Doğuş Üniversitesi tanıtım etkinlikleri kapsamında Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Rifat ÇELEBİ 23 Şubat 2010 tarihinde 13.00-15.00 saatleri arasında Haydarpaşa Lisesi’nde bir seminer gerçekleştirmiştir.

Kendisi de Haydarpaşa Lisesi mezunları arasında olan Rifat Çelebi,  lise son sınıf öğrencileriyle sıcak bir sohbet ortamı yaratmıştır. Çelebi; üniversite kavramı, üniversite yaşamı, Doğuş Üniversitesi’nin vizyonu, eğitime katkıları, Sanat ve Tasarım Fakültesi bünyesindeki bölümler, bu bölümlerdeki eğitim olanakları gibi geniş bir yelpazeye sahip bir konuşma gerçekleştirmiştir. Öğrencilerin ilgisini çeken söyleşi sorularla da zenginleşmiş ve memnuniyet uyandırmıştır.

Ayrıca seminerin devamında Haydarpaşa Lisesi Sergi Holü’nde Mimarlık, İç Mimarlık, Grafik, Resim, Endüstri Ürünleri Tasarımı ve Görsel İletişim Tasarımı bölümlerinin ortak katılımı ile Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğrenci İşleri Sergisi açılmıştır. Sergi bir hafta boyunca Haydarpaşa Lisesi öğrencileri tarafından ilgi ile izlenmiştir.