Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Rock Müziğin Sevilen Sanatçısı Kıraç Sanat Ve Tasarım Fakültesine Konuk Oldu

Gönderen: Tarih: 20 Şubat 2012 – 17:14Yorum Yok

Türkçe Rock müziğin en iyi seslerinden biri olan Kıraç, 17 Şubat 2012 tarihinde Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Nazan Erkmen’i ziyaret etti . Fakültenin öğretim üyeleri ile  de sohbet eden Kıraç, dekan ve öğretim üyeleri tarafından bahar aylarında konser vermek üzere davet edildi ve bu daveti memnuniyetle karşıladı.