Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Rock Müziğin Sevilen Sanatçısı Kıraç Sanat Ve Tasarım Fakültesine Konuk Oldu

Gönderen: Tarih: 20 Şubat 2012 – 17:14Yorum Yok

Türkçe Rock müziğin en iyi seslerinden biri olan Kıraç, 17 Şubat 2012 tarihinde Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Nazan Erkmen’i ziyaret etti . Fakültenin öğretim üyeleri ile  de sohbet eden Kıraç, dekan ve öğretim üyeleri tarafından bahar aylarında konser vermek üzere davet edildi ve bu daveti memnuniyetle karşıladı.