Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » İç Mimarlık, Mimarlık, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Firma Gezisi

Gönderen: Tarih: 16 Mart 2010 – 15:34Yorum Yok

Kariyer Günleri Sanat ve Tasarım Kariyer Haftası kapsamında 16 Mart 2010 Salı günü HÄFELE San. ve Tic. A.Ş. firmasına bir gezi düzenlenmiştir.

HÄFELE San. ve Tic. A.Ş., mobilya üretiminde kullanılan bağlantı elemanları ve donanımları, mimari donanımlar, elektronik kilit sistemleri, el aletleri, sarf malzemeleri ve teknik danışmanlık alanlarında uzmanlaşmıştır. Gezi kapsamında, Häfele Türkiye firmasının İstanbul, Dudullu’da açtığı 100.000’in üzerinde ürün çeşidinden örnekler içeren 1.200 metrekarelik showroom ile geniş stok bölümüne sahip binası ziyaret edilmiştir. Bu ziyarette, firma yetkilileri malzeme, üretim, uygulama bilgileri, pazarlama ve satış teknikleri konularını içeren bir seminer vermiş ve öğrencilerimizin ürünleri yakından incelemelerine olanak tanınmıştır.