Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » İç Mimarlık, Mimarlık, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Firma Gezisi

Gönderen: Tarih: 16 Mart 2010 – 15:34Yorum Yok

Kariyer Günleri Sanat ve Tasarım Kariyer Haftası kapsamında 16 Mart 2010 Salı günü HÄFELE San. ve Tic. A.Ş. firmasına bir gezi düzenlenmiştir.

HÄFELE San. ve Tic. A.Ş., mobilya üretiminde kullanılan bağlantı elemanları ve donanımları, mimari donanımlar, elektronik kilit sistemleri, el aletleri, sarf malzemeleri ve teknik danışmanlık alanlarında uzmanlaşmıştır. Gezi kapsamında, Häfele Türkiye firmasının İstanbul, Dudullu’da açtığı 100.000’in üzerinde ürün çeşidinden örnekler içeren 1.200 metrekarelik showroom ile geniş stok bölümüne sahip binası ziyaret edilmiştir. Bu ziyarette, firma yetkilileri malzeme, üretim, uygulama bilgileri, pazarlama ve satış teknikleri konularını içeren bir seminer vermiş ve öğrencilerimizin ürünleri yakından incelemelerine olanak tanınmıştır.