SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » İç Mimarlık, Mimarlık, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Firma Gezisi

Gönderen: Tarih: 16 Mart 2010 – 15:34Yorum Yok

Kariyer Günleri Sanat ve Tasarım Kariyer Haftası kapsamında 16 Mart 2010 Salı günü HÄFELE San. ve Tic. A.Ş. firmasına bir gezi düzenlenmiştir.

HÄFELE San. ve Tic. A.Ş., mobilya üretiminde kullanılan bağlantı elemanları ve donanımları, mimari donanımlar, elektronik kilit sistemleri, el aletleri, sarf malzemeleri ve teknik danışmanlık alanlarında uzmanlaşmıştır. Gezi kapsamında, Häfele Türkiye firmasının İstanbul, Dudullu’da açtığı 100.000’in üzerinde ürün çeşidinden örnekler içeren 1.200 metrekarelik showroom ile geniş stok bölümüne sahip binası ziyaret edilmiştir. Bu ziyarette, firma yetkilileri malzeme, üretim, uygulama bilgileri, pazarlama ve satış teknikleri konularını içeren bir seminer vermiş ve öğrencilerimizin ürünleri yakından incelemelerine olanak tanınmıştır.