ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı, Sanat ve Tasarım Fakültesi

TETÖP Ofisi Çalıştayı

Gönderen: Tarih: 20 Şubat 2012 – 17:18Bir Yorum

Günümüzde ev-ofis konsepti oldukça yaygınlaşmış ve yaygınlaşmaya devam eden bir hal almış durumda. Freelance olarak çalışan kişilerin yanı sıra, girişimcilerin kurduğu küçük şirketler de ev-ofis ortamlarını çalışma alanları olarak kullanmakta.

3 şirketten 2 si (büyük yada küçük) bir yatak odasında, garajda, bodrum katında başlar. Apple, Baskin-Robbins , Electronic Data Systems, Hallmark Cards, Lillian Vernon, Purex gibi firmalar bu şekilde başlamıştır.

TETÖP bu ihtiyaçların tümünün bir arada sunulduğu, CNR Offiexpo fuarında bu çalıştaya  ayrılmış alanda 35 kişiden oluşan Endüstri Tasarımı ve İç mimarlık Bölümü  öğrencileri ile birlikte  TETÖP OFİSİ Tasarım Çalıştayı gerçekleşdi.

Doğuş Üniversitesi TETÖP temsilcileri Esin Tek Prendergast ve Fatma Türkbeyler organizasyon ekibinde yer alarak fakültemizi temsil ederken ; Endüstri Ürinleri Tasarımı 3. Sınıf öğrencisi Arif Görkem Akkaya ve İç Mimarlık Bölümü öğrencileri Aytaç Uçar ve Sevim Tekin  katılımcı olarak tasarım grupları arasında yer almışlardır.

Bir Yorum »