Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı, Sanat ve Tasarım Fakültesi

TETÖP Ofisi Çalıştayı

Gönderen: Tarih: 20 Şubat 2012 – 17:18Bir Yorum

Günümüzde ev-ofis konsepti oldukça yaygınlaşmış ve yaygınlaşmaya devam eden bir hal almış durumda. Freelance olarak çalışan kişilerin yanı sıra, girişimcilerin kurduğu küçük şirketler de ev-ofis ortamlarını çalışma alanları olarak kullanmakta.

3 şirketten 2 si (büyük yada küçük) bir yatak odasında, garajda, bodrum katında başlar. Apple, Baskin-Robbins , Electronic Data Systems, Hallmark Cards, Lillian Vernon, Purex gibi firmalar bu şekilde başlamıştır.

TETÖP bu ihtiyaçların tümünün bir arada sunulduğu, CNR Offiexpo fuarında bu çalıştaya  ayrılmış alanda 35 kişiden oluşan Endüstri Tasarımı ve İç mimarlık Bölümü  öğrencileri ile birlikte  TETÖP OFİSİ Tasarım Çalıştayı gerçekleşdi.

Doğuş Üniversitesi TETÖP temsilcileri Esin Tek Prendergast ve Fatma Türkbeyler organizasyon ekibinde yer alarak fakültemizi temsil ederken ; Endüstri Ürinleri Tasarımı 3. Sınıf öğrencisi Arif Görkem Akkaya ve İç Mimarlık Bölümü öğrencileri Aytaç Uçar ve Sevim Tekin  katılımcı olarak tasarım grupları arasında yer almışlardır.

Bir Yorum »