Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Nazan Erkmen Öğrenciler ile Tanışma Toplantısı Düzenledi

8 Aralık 2011 Perşembe günü STF Salonunda yaklaşık 70 öğrenci ve öğretim üyelerinin katılımı ile Dekan Prof. Nazan Erkmen  öğrencilerle tanıştı. Projeleri hakkında bilgi verdi.  Fakültenin öğrenciler ile birlikte üreteceği ve uygulayacağı sosyal sorumluluk projeleri öğrenciler arasında heyecan uyandırdı. Dekan tarafından sunulan projeler arasında uluslar arası uzman eğitimcilerin fakültede çalıştaylar düzenlemesi, sektörden ve endüstri alanından tanınmış isimlerin fakültede  konferanslar vermesi ve öğrencilerle birlikte çalışması,  konferanslar vermesi, Anadolu Üniversiteleri ile işbirliği yapılması ve fakülte içerisinde Yeni Yıl için Ağaç Tasarım Yarışması düzenlenmesi öğrencilere büyük heyecan verdi.  Birinci olan tasarımcı veya tasarımcı gurup, önemli sanatçıların özgün baskı eserleri ile, “Yılın En Önemli Tasarımcısı” ünvanı ve Roma  bileti ile ödüllendiriliyor.  Öğrenciler ile ilk başlatılması istenen Sosyal Sorumluluk Projesi Lösemili Çocuklar Vakfı ile ortak çalışmalar yürütülmesi ve bizzat  hastalığı yenmiş olan henüz tedavisi süren çocuklarla birlikte kitap okumaları ve resim eğitimi çalışmalarının başlatılması. Dekan Nazan Erkmen’in de bizzat bu çalışmalara katılmasına karar verildi. Bu sosyal sorumluluk projesine katılacak öğrenciler den bazıları Bevran Deniz Topalan, Hasan Aydın, Ümit Arafal, Mehmet Hakan Filik, Alize Erkutoğlu, Ahmet Gökçe, Yunus Özbakış, Tuğba Cebecioğlu, Gözde Gürkan, Berivan Durhan, Cihat Mustafa Mert, Giray Özdemir,Yaşar Efeoğlu, Hasan Kulaksız, Serra Yamak, Elif Atar, Yasin Yıldız, Yunus Emre Ekşioğlu, Oytun Gür Günel.