Fakültemiz Emekli Vatandaşlara Sanat Eğitim Kurslarını Başlattı

Sosyal Sorumluluk Projesi olarak Sanat Tasarım fakültesi öğretim üyeleri tarafından   8 Şubat 2012 tarihinde  başlatılan “Emekliler için Sanat Eğitimi kurslarına    ev hanımı, eğitimci, muhasebeci, seramik sanatçısı, jeofizik mühendisi, tekstilci, iktisatçı  gibi çeşitli meslek gruplarından katılım oldu. Katılımcılar büyük bir  ilgi ve çoşku ile eğitime katıldılar;emeklilerin hatırlanması ve onları mutlu etmek için başlatılan bu kursun başlatılması için fakülte mensuplarına teşekkür ettiler. Katılıcımlar eğitim sonunda Dekan Prof. Nazan Erkmen’i ziyaret ettiler ve mutluluklarını aktararak,  fakültenin etkinliklerine, başlatacağı diğer kurslara da devam etmek istediklerini belirttiler.

Eğitimi fakültenin öğretim üyeleri Yrd.Doç. Selçuk Günay (Desen ve temel sanat), Öğr. Gör. Atalay Mansuroğulu (suluboya), Tekniker Bora Bayer (ahşap boyama ve cam boyama) konularında eğitim verecekler. Eğitim her hafta düzenli olarak devam edecektir. Kurs süresi sonunda katılımcıların eserlerinden oluşan bir sergi topluma sunulacaktır.