Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Öğrenci Sergisi Açıldı

Bölum Başkanı Yrd. Doç. Eser Tezeren ve Dekan Prof. Nazan Erkmen açılış konuşmasını yaptılar.

Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Geleneksel Güz dönemi Öğrenci sergisi 07 Şubat 2012 Salı günü fakültenin sanat galerisinde açıldı.    İMMİB Plastik kullanım Eşya Tasarımı ve Kent Mobilyası Tasarımı ile Strüktür dersi ve Ergonomi dersi dönem proje çalışmalarını kapsayan öğrenci  tasarımları  Hasanpaşa Sanat Galerisi’nde  iki hafta boyunca sergilenecektir. Proje paftaları yanı sıra prototip ve maketlerle desteklenmiş olan öğrenci  tasarımları emek ve ciddi bir eğitim sonucunda ortaya çıkan çalışmalar  olarak izleyiciler tarafından büyük bir beğeni ile izlendi. İzleyiciler arasında bulunan ünlü İç mimar Metin Kaşo’nun da sergiyi ilgi ile izlemesi öğrencileri mutlu etti.   Bu dalda eğitim gören Lisans ve Ön Lisans öğrencilerinin ve bu  mesleği seçmek isteyen adayların  sunulan kapsamlı sergiyi görmelerinde  yarar olacağı inancını taşımaktayız.