ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » Resim

“İstanbul’u Düşlüyorum” Resim Yarışması

Gönderen: Tarih: 09 Şubat 2012 – 17:11Yorum Yok

30 Ocak 2012 tarihinde İstanbul Dudullu Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün Kadın Girişimciler Komisyonu tarafından organize edilen Çocuk Esirgeme Kurumu çocukları arası “İstanbul’u Düşlüyorum” resim yarışmasında jüri üyesi olarak davet edilen Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü Başkanı Yrd.Doç.M.Sadık Altınok çocuklarla çalıştay sırasında ve ödül töreninde biraradaydı.