Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Resim

“İstanbul’u Düşlüyorum” Resim Yarışması

Gönderen: Tarih: 09 Şubat 2012 – 17:11Yorum Yok

30 Ocak 2012 tarihinde İstanbul Dudullu Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün Kadın Girişimciler Komisyonu tarafından organize edilen Çocuk Esirgeme Kurumu çocukları arası “İstanbul’u Düşlüyorum” resim yarışmasında jüri üyesi olarak davet edilen Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü Başkanı Yrd.Doç.M.Sadık Altınok çocuklarla çalıştay sırasında ve ödül töreninde biraradaydı.