Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Öğrencilerden, Resim, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Güzel Sanatlar Projesi Üçüncü Yılında da Mülteci konusundaki Farkındalığı Arttırmaya Devam Ediyor

Gönderen: Tarih: 01 Şubat 2012 – 16:37Yorum Yok

2008 yılnıdan beri iltica ve mülteci meseleleri konusundaki farkındalığı arttırmak amacıyla UNHCR’ın (Birleşmiş Milletler Mülteci Örgütü) Türk Üniversiteleri ile işbirliği içerisinde gerçekleştirdiği “Güzel Sanatlar Projesi”, üçüncü yılını başarıyla tamamladı. Birleşmiş Milletler mülteci Örgütü’nün Türk Üniversiteleri ile işbirliği içinde bu yıl üçüncüsünü düzenlediği “Güzel Sanatlar Projesi”ne Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü Öğrencilerinden Sevim Kahvecioğlu Özyurt ve Aysun Kalaycı katılmışlar ve üniversitemizi başarıyla temsil etmişlerdir.