Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Öğrencilerden, Resim, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Güzel Sanatlar Projesi Üçüncü Yılında da Mülteci konusundaki Farkındalığı Arttırmaya Devam Ediyor

Gönderen: Tarih: 01 Şubat 2012 – 16:37Yorum Yok

2008 yılnıdan beri iltica ve mülteci meseleleri konusundaki farkındalığı arttırmak amacıyla UNHCR’ın (Birleşmiş Milletler Mülteci Örgütü) Türk Üniversiteleri ile işbirliği içerisinde gerçekleştirdiği “Güzel Sanatlar Projesi”, üçüncü yılını başarıyla tamamladı. Birleşmiş Milletler mülteci Örgütü’nün Türk Üniversiteleri ile işbirliği içinde bu yıl üçüncüsünü düzenlediği “Güzel Sanatlar Projesi”ne Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü Öğrencilerinden Sevim Kahvecioğlu Özyurt ve Aysun Kalaycı katılmışlar ve üniversitemizi başarıyla temsil etmişlerdir.