SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Görsel İletişim Tasarımı

Denizli AVM Topluma Açık Fotoğraf Çalışmaları

Gönderen: Tarih: 13 Ocak 2012 – 11:50Yorum Yok

7 – 8 Ocak 2012 tarihinde Görsel İletişim öğretim üyeleri Prof. Tunç Tüfekçi ve Öğr. Gör. Murat Tırpan Denizli Forum Çamlık Alışveriş  Merkezinde Topluma açık fotoğraf dersleri verdi.  Büyük bir ilgi izlenen çalışmalar sonunda  katılımcılar ile birlikte alış veriş merkezinin içinde ve dışında  fotoğraf çekimleri yapılmış, sonuçlarla Denizli AV M’de bir sergi açılması planlanmıştır.

Öğretim üyelerinin topluma açık alanlarda sanat eğitimi yapma etkinlikleri devam edecektir.