ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » Görsel İletişim Tasarımı

Denizli AVM Topluma Açık Fotoğraf Çalışmaları

Gönderen: Tarih: 13 Ocak 2012 – 11:50Yorum Yok

7 – 8 Ocak 2012 tarihinde Görsel İletişim öğretim üyeleri Prof. Tunç Tüfekçi ve Öğr. Gör. Murat Tırpan Denizli Forum Çamlık Alışveriş  Merkezinde Topluma açık fotoğraf dersleri verdi.  Büyük bir ilgi izlenen çalışmalar sonunda  katılımcılar ile birlikte alış veriş merkezinin içinde ve dışında  fotoğraf çekimleri yapılmış, sonuçlarla Denizli AV M’de bir sergi açılması planlanmıştır.

Öğretim üyelerinin topluma açık alanlarda sanat eğitimi yapma etkinlikleri devam edecektir.