Mimar Can Çinici Semineri / Mesleki Deneyimler
24 Mart 2017 – 10:47 | Yorum Yok

22 Mart 2017 tarihinde Mimar Can Çinici, Mimarlık Kulübü ile ortaklaşa düzenlenen Fakültemiz etkinlikleri kapsamında “Mesleki Deneyimler” başlıklı bir seminer verdi. Sanayi Bölgelerinde gerçekleşen son dönem projelerini ve deneyimlerini aktardığı seminere katılım ve ilgi yoğundu.

Can …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Doğuş Üniversitesi Sanat Ve Tasarım Fakültesi Emekli Vatandaşlarımıza Sanat Eğitimi Kurslarını 20 Nisan 2012 Tarihinde Başlatacak

Gönderen: Tarih: 13 Ocak 2012 – 11:22Yorum Yok

Emekli vatandaşlarımızın sanata ilgilerini çekmek, boş vakitlerini sanatla değerlendirmek üzere Sanat ve Tasarım fakültesi  sanatçı-öğretim üyeleri emeklilerin ücretsiz olarak katılabilecekleri  çalışmalarını Nisan ayı içerisinde  başlatacaktır. Sanat eğitim çalışmaları fakülte öğretim üyelerinden  Öğr. Gör. Atalay Mansuroğlu, Bora Bayer, Yrd. Doç. Selçuk Günay tarafından verilecek; kurslarda suluboya, desen, karakalem , vitray ve ahşap boyama çalışmaları yer alacaktır. Başvurular form doldurularak, Hasanpaşa Sanat ve Tasarım Fakültesi Galeri sorumlusu Bora Bayer’e yapılacaktır.