ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Doğuş Üniversitesi Sanat Ve Tasarım Fakültesi Emekli Vatandaşlarımıza Sanat Eğitimi Kurslarını 20 Nisan 2012 Tarihinde Başlatacak

Gönderen: Tarih: 13 Ocak 2012 – 11:22Yorum Yok

Emekli vatandaşlarımızın sanata ilgilerini çekmek, boş vakitlerini sanatla değerlendirmek üzere Sanat ve Tasarım fakültesi  sanatçı-öğretim üyeleri emeklilerin ücretsiz olarak katılabilecekleri  çalışmalarını Nisan ayı içerisinde  başlatacaktır. Sanat eğitim çalışmaları fakülte öğretim üyelerinden  Öğr. Gör. Atalay Mansuroğlu, Bora Bayer, Yrd. Doç. Selçuk Günay tarafından verilecek; kurslarda suluboya, desen, karakalem , vitray ve ahşap boyama çalışmaları yer alacaktır. Başvurular form doldurularak, Hasanpaşa Sanat ve Tasarım Fakültesi Galeri sorumlusu Bora Bayer’e yapılacaktır.