Doğuş Üniversitesi Sanat Ve Tasarım Fakültesi Emekli Vatandaşlarımıza Sanat Eğitimi Kurslarını 20 Nisan 2012 Tarihinde Başlatacak

Emekli vatandaşlarımızın sanata ilgilerini çekmek, boş vakitlerini sanatla değerlendirmek üzere Sanat ve Tasarım fakültesi  sanatçı-öğretim üyeleri emeklilerin ücretsiz olarak katılabilecekleri  çalışmalarını Nisan ayı içerisinde  başlatacaktır. Sanat eğitim çalışmaları fakülte öğretim üyelerinden  Öğr. Gör. Atalay Mansuroğlu, Bora Bayer, Yrd. Doç. Selçuk Günay tarafından verilecek; kurslarda suluboya, desen, karakalem , vitray ve ahşap boyama çalışmaları yer alacaktır. Başvurular form doldurularak, Hasanpaşa Sanat ve Tasarım Fakültesi Galeri sorumlusu Bora Bayer’e yapılacaktır.