SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Doğuş Üniversitesi Sanat Ve Tasarım Fakültesi Emekli Vatandaşlarımıza Sanat Eğitimi Kurslarını 20 Nisan 2012 Tarihinde Başlatacak

Gönderen: Tarih: 13 Ocak 2012 – 11:22Yorum Yok

Emekli vatandaşlarımızın sanata ilgilerini çekmek, boş vakitlerini sanatla değerlendirmek üzere Sanat ve Tasarım fakültesi  sanatçı-öğretim üyeleri emeklilerin ücretsiz olarak katılabilecekleri  çalışmalarını Nisan ayı içerisinde  başlatacaktır. Sanat eğitim çalışmaları fakülte öğretim üyelerinden  Öğr. Gör. Atalay Mansuroğlu, Bora Bayer, Yrd. Doç. Selçuk Günay tarafından verilecek; kurslarda suluboya, desen, karakalem , vitray ve ahşap boyama çalışmaları yer alacaktır. Başvurular form doldurularak, Hasanpaşa Sanat ve Tasarım Fakültesi Galeri sorumlusu Bora Bayer’e yapılacaktır.