Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı, Mimarlık

Sultanahmet Gezisi

Gönderen: Tarih: 06 Ocak 2012 – 13:43Yorum Yok

Sanat ve TasarımFakültesi,Mimarlık Bölümü öğrencileri 24.12.2011 tarihinde Sultanahmet’e eğitim  gezisi düzenlemişlerdir.Bu gezi kapsamında Topkapı Sarayı,İstanbul Arkeoloji Müzeleri,Ayasofya Müzesi,Aya İrini Müzesi, Sultanahmet Camii ve  Antik Hipodromdaki eserler incelenmiştir.Prof.Dr.Üzlifat Özgümüş,Doç.Dr.Ferudun Özgümüş,Yrd.Doç.Dr.Özlem Sıla Durhan ve Öğr.Gör.Hayri Fehmi Yılmaz bu geziye iştirak ederek sözkonusu eserlerle ilgili bilgiler vermişlerdir.