Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı, Mimarlık

Sultanahmet Gezisi

Gönderen: Tarih: 06 Ocak 2012 – 13:43Yorum Yok

Sanat ve TasarımFakültesi,Mimarlık Bölümü öğrencileri 24.12.2011 tarihinde Sultanahmet’e eğitim  gezisi düzenlemişlerdir.Bu gezi kapsamında Topkapı Sarayı,İstanbul Arkeoloji Müzeleri,Ayasofya Müzesi,Aya İrini Müzesi, Sultanahmet Camii ve  Antik Hipodromdaki eserler incelenmiştir.Prof.Dr.Üzlifat Özgümüş,Doç.Dr.Ferudun Özgümüş,Yrd.Doç.Dr.Özlem Sıla Durhan ve Öğr.Gör.Hayri Fehmi Yılmaz bu geziye iştirak ederek sözkonusu eserlerle ilgili bilgiler vermişlerdir.