SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı, Mimarlık

Sultanahmet Gezisi

Gönderen: Tarih: 06 Ocak 2012 – 13:43Yorum Yok

Sanat ve TasarımFakültesi,Mimarlık Bölümü öğrencileri 24.12.2011 tarihinde Sultanahmet’e eğitim  gezisi düzenlemişlerdir.Bu gezi kapsamında Topkapı Sarayı,İstanbul Arkeoloji Müzeleri,Ayasofya Müzesi,Aya İrini Müzesi, Sultanahmet Camii ve  Antik Hipodromdaki eserler incelenmiştir.Prof.Dr.Üzlifat Özgümüş,Doç.Dr.Ferudun Özgümüş,Yrd.Doç.Dr.Özlem Sıla Durhan ve Öğr.Gör.Hayri Fehmi Yılmaz bu geziye iştirak ederek sözkonusu eserlerle ilgili bilgiler vermişlerdir.