Doğuş Üniversitesi Resim Bölümü Çocuklara Sanat Sevgisi Aşıladı.

RESİM BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYELERİ ÜSKÜDAR HİLMİ ÇELİKOĞLU ÖĞRENCİLERİ İLE SANAT ÇALIŞMALARI DÜZENLEDİ.

Resim Bölümü öğretim üyeleri Prof.Ayşe Özel ve Yrd.Doç.Sadık Altınok tarafından Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında; Üsküdar Hilmi Çelikoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri ile düzenlenen sanat çalışmaları 5 Ocak 2012 tarihinde fakültenin sanat atölyelerinde büyük bir coşku ile gerçekleşti.

Etkinlikler öncesinde Üsküdar Hilmi Çelikoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri, öğretmenleri Seçil Yörükoğlu Fidan eşliğinde fakülteyi ziyaret ederek, görsel sanatlar dersinde pullarla ve boncuklarla yaptıkları Türk bayraklarını Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof.Nazan Erkmen’e sundular. Daha sonra öğrenciler atölyelere dağılarak; Öğr.Gör.Duygu Beykal’la “Origami”, Arş.Gör.Çağlar Doğru ile “Kolaj”, Öğr.Gör.Ekrem Özen’le “Mozaik” ve Tekniker Fikret Doğru ile “Maket” çalıştılar. Yaptıkları eserlerle fakülteden ayrılan öğrenciler ve öğretmenleri, bu etkinlik nedeniyle mutluluklarını ifade ettiler.