Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Mimarlık, Öğrencilerden

Mimarlık Bölümü – ÇATIDER İşbirliği:Çatı Kaplama Sistemleri Uygulamaları Eğitimi

Gönderen: Tarih: 05 Ocak 2012 – 13:30Yorum Yok

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü, üniversite – sanayi ilişkisini güçlendirmek amacıyla ÇATIDER (Çatı Sanayicileri ve İşadamları Derneği) ile ortaklaşa, uygulamalı eğitim gerçekleştirdi. “Çatı Kaplama Sistemleri Uygulamaları” başlıklı etkinlik, 28 Aralık 2011 tarihinde, 10:30-12:30 ve 13:30-15:30 saatleri arasında Hasanpaşa Yerleşkesi’nde düzenlendi. Etkinlik çerçevesinde; Artemit, Onduline Avrasya, Rheinzink, Başak Kiremit ve Ytong gibi alanlarında öncü beş firma üniversitemizde uygulamalı eğitim verdi. Bu eğitim çerçevesinde çatı kaplama malzemeleri, malzemelerin sistem olarak uygulanması, yalıtım katmanları, uygulama teknikleri ve çatıda iş güvenliği tedbirleri özelliklerinin gösterilmesi hedeflendi. Eğitime mimarlık bölümünden 70 öğrenci katıldı.