SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Mimarlık, Öğrencilerden

Mimarlık Bölümü – ÇATIDER İşbirliği:Çatı Kaplama Sistemleri Uygulamaları Eğitimi

Gönderen: Tarih: 05 Ocak 2012 – 13:30Yorum Yok

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü, üniversite – sanayi ilişkisini güçlendirmek amacıyla ÇATIDER (Çatı Sanayicileri ve İşadamları Derneği) ile ortaklaşa, uygulamalı eğitim gerçekleştirdi. “Çatı Kaplama Sistemleri Uygulamaları” başlıklı etkinlik, 28 Aralık 2011 tarihinde, 10:30-12:30 ve 13:30-15:30 saatleri arasında Hasanpaşa Yerleşkesi’nde düzenlendi. Etkinlik çerçevesinde; Artemit, Onduline Avrasya, Rheinzink, Başak Kiremit ve Ytong gibi alanlarında öncü beş firma üniversitemizde uygulamalı eğitim verdi. Bu eğitim çerçevesinde çatı kaplama malzemeleri, malzemelerin sistem olarak uygulanması, yalıtım katmanları, uygulama teknikleri ve çatıda iş güvenliği tedbirleri özelliklerinin gösterilmesi hedeflendi. Eğitime mimarlık bölümünden 70 öğrenci katıldı.