Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Mimarlık, Öğrencilerden

Mimarlık Bölümü – ÇATIDER İşbirliği:Çatı Kaplama Sistemleri Uygulamaları Eğitimi

Gönderen: Tarih: 05 Ocak 2012 – 13:30Yorum Yok

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü, üniversite – sanayi ilişkisini güçlendirmek amacıyla ÇATIDER (Çatı Sanayicileri ve İşadamları Derneği) ile ortaklaşa, uygulamalı eğitim gerçekleştirdi. “Çatı Kaplama Sistemleri Uygulamaları” başlıklı etkinlik, 28 Aralık 2011 tarihinde, 10:30-12:30 ve 13:30-15:30 saatleri arasında Hasanpaşa Yerleşkesi’nde düzenlendi. Etkinlik çerçevesinde; Artemit, Onduline Avrasya, Rheinzink, Başak Kiremit ve Ytong gibi alanlarında öncü beş firma üniversitemizde uygulamalı eğitim verdi. Bu eğitim çerçevesinde çatı kaplama malzemeleri, malzemelerin sistem olarak uygulanması, yalıtım katmanları, uygulama teknikleri ve çatıda iş güvenliği tedbirleri özelliklerinin gösterilmesi hedeflendi. Eğitime mimarlık bölümünden 70 öğrenci katıldı.