Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » İç Mimarlık, Mimarlık, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Çevre ve Yalıtım

Gönderen: Tarih: 09 Mart 2010 – 15:23Yorum Yok

Su yalıtımı, ısı yalıtımı ve çatı kaplama malzemeleri alanlarında faaliyet gösteren BTM A.Ş firması yetkilisi Teknik Danışman Jozef Bonfil tarafından, 8 Mart 2010 tarihinde  14.00-16.00  saatleri arasında Sanat ve Tasarım Fakültesi Atölye 9’da, “Çevre ve Yalıtım” başlıklı bir seminer gerçekleştirilmiştir.