Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

Cam Çalışmaları Basında

Gönderen: Tarih: 22 Kasım 2011 – 13:25Yorum Yok

Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Üzlifat Özgümüş’ün cam alanında yapmış olduğu çalışmalar basında yer aldı. Sayın Özgümüş’ün hem Marmaray-Sirkeci kazılarındaki cam buluntularına dair hem de camın tarihine dair verdiği röportajlara basın geniş yer verdi.