Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » İç Mimarlık, Resim

Uluslararası Sanat/ Tasarım ve Estetik Kuramları Sempozyumu

Gönderen: Tarih: 16 Kasım 2011 – 10:14Yorum Yok

Üniversitemizin Sanat ve Tasarım Fakültesi, Resim Bölümü Öğretim Üyelerinden Prof. Ayşe Özel “Terim Ve Uygulama Olarak Estetik” başlıklı bildirisiyle, Içmimarlık Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Selma TUNALI ve Öğr. Gör. A. Hikmet BAŞAYTAÇ “Sanatta Evrensellik ve Yöresellik Açısından Estetik Kuralları” başlıklı bildirileri ile Akdeniz Üniversitesi,  Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen ve 19 -21 Ekim 2011 tarihleri arasında Antalya’ da gerçekleştirilen “Uluslar Arası Sanat/ Tasarım ve Estetik Kuramları Sempozyumuna katılmışlardır.