SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » İç Mimarlık, Resim

Uluslararası Sanat/ Tasarım ve Estetik Kuramları Sempozyumu

Gönderen: Tarih: 16 Kasım 2011 – 10:14Yorum Yok

Üniversitemizin Sanat ve Tasarım Fakültesi, Resim Bölümü Öğretim Üyelerinden Prof. Ayşe Özel “Terim Ve Uygulama Olarak Estetik” başlıklı bildirisiyle, Içmimarlık Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Selma TUNALI ve Öğr. Gör. A. Hikmet BAŞAYTAÇ “Sanatta Evrensellik ve Yöresellik Açısından Estetik Kuralları” başlıklı bildirileri ile Akdeniz Üniversitesi,  Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen ve 19 -21 Ekim 2011 tarihleri arasında Antalya’ da gerçekleştirilen “Uluslar Arası Sanat/ Tasarım ve Estetik Kuramları Sempozyumuna katılmışlardır.