Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı Kurum Mensuplarına Teşekkür Etti
29 Mart 2017 – 16:22 | Yorum Yok

Sanat ve Tasarım Fakültesi; 20 Mart 2017 tarihinde fakültemiz Dekan Yardımcılığını 5 yıl büyük bir başarı ve emekle  sürdüren Grafik Bölümü Öğretim üyesi Yrd. Doç. Irmak Akçadoğan’a  ve  yoğun emekleri ve özverili çalışmaları  için Kurum …

Ana Sayfa » İç Mimarlık, Resim

Uluslararası Sanat/ Tasarım ve Estetik Kuramları Sempozyumu

Gönderen: Tarih: 16 Kasım 2011 – 10:14Yorum Yok

Üniversitemizin Sanat ve Tasarım Fakültesi, Resim Bölümü Öğretim Üyelerinden Prof. Ayşe Özel “Terim Ve Uygulama Olarak Estetik” başlıklı bildirisiyle, Içmimarlık Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Selma TUNALI ve Öğr. Gör. A. Hikmet BAŞAYTAÇ “Sanatta Evrensellik ve Yöresellik Açısından Estetik Kuralları” başlıklı bildirileri ile Akdeniz Üniversitesi,  Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen ve 19 -21 Ekim 2011 tarihleri arasında Antalya’ da gerçekleştirilen “Uluslar Arası Sanat/ Tasarım ve Estetik Kuramları Sempozyumuna katılmışlardır.