ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » Mimarlık

PAZARTESİ SEMİNERLERİ: “KAPLAMA MALZEMESİ OLARAK SERAMİK”

Gönderen: Tarih: 10 Kasım 2011 – 13:16Yorum Yok

VitrA Karo San. ve Tic. A.Ş. Uzman Ürün Yöneticisi İpek ÇEVİKEL,  14 Kasım 2011 Pazartesi günü 13.00-14.00 saatleri arasında Atölye 9’da Mimarlık Bölümü’nün düzenlediği “Pazartesi Seminerleri” kapsamında “KAPLAMA MALZEMESİ OLARAK SERAMİK” başlıklı bir konuşma gerçekleştirecektir.