Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı Kurum Mensuplarına Teşekkür Etti
29 Mart 2017 – 16:22 | Yorum Yok

Sanat ve Tasarım Fakültesi; 20 Mart 2017 tarihinde fakültemiz Dekan Yardımcılığını 5 yıl büyük bir başarı ve emekle  sürdüren Grafik Bölümü Öğretim üyesi Yrd. Doç. Irmak Akçadoğan’a  ve  yoğun emekleri ve özverili çalışmaları  için Kurum …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Sanatçılar ve Sanatseverler Doğuş’ta Sanat 8 Sergisi’nde Buluşuyor.

Gönderen: Tarih: 11 Ekim 2011 – 13:17Yorum Yok

“Doğuşta Sanat Sergisi” geleneği ,  bu yıl 40’a yakın sanatçının katılımıyla devam ediyor. 13 Ekim Perşembe günü,  Doğuş Üniversitesi’nin Hasanpaşa Yerleşkesi  Doğuş Sanat Galerisi’nde açılacak olan “Doğuşta Sanat-8” sergisi güzel sanatların tüm dallarını temsil eden  çalışmalarından oluşuyor. Bu kapsamda; sergi süresince  mimari tasarımlardan seramiğe, camdan resime, gravür baskıdan fotoğrafa, heykelden enstalasyona kadar pek çok eser sanatseverlere ulaşırken, sanatçılar da kitlelerle biraraya gelerek sanata olan ilginin artmasına öncülük ediyor. “Doğuşta Sanat-8” Sergisi, 15 Kasım 2011  tarihine kadar gezilebilir.