Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Sanatçılar ve Sanatseverler Doğuş’ta Sanat 8 Sergisi’nde Buluşuyor.

Gönderen: Tarih: 11 Ekim 2011 – 13:17Yorum Yok

“Doğuşta Sanat Sergisi” geleneği ,  bu yıl 40’a yakın sanatçının katılımıyla devam ediyor. 13 Ekim Perşembe günü,  Doğuş Üniversitesi’nin Hasanpaşa Yerleşkesi  Doğuş Sanat Galerisi’nde açılacak olan “Doğuşta Sanat-8” sergisi güzel sanatların tüm dallarını temsil eden  çalışmalarından oluşuyor. Bu kapsamda; sergi süresince  mimari tasarımlardan seramiğe, camdan resime, gravür baskıdan fotoğrafa, heykelden enstalasyona kadar pek çok eser sanatseverlere ulaşırken, sanatçılar da kitlelerle biraraya gelerek sanata olan ilginin artmasına öncülük ediyor. “Doğuşta Sanat-8” Sergisi, 15 Kasım 2011  tarihine kadar gezilebilir.