Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Resim, Sanat ve Tasarım Fakültesi

“DOĞUŞTA SANAT VI” Tekirdağ Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde Devam Ediyor.

Gönderen: Tarih: 19 Mart 2010 – 09:22Yorum Yok

Doğuş'ta Sanat VI

“DOĞUŞTA SANAT SERGİSİ-6”  TEKİRDAĞ DEVLET GÜZEL SANATLAR GALERİSİNDE DEVAM EDİYOR.

“Doğuşta Sanat Sergisi” geleneği , 3.yılında bir karma sergiyle devam ediyor. 19 Mart 2010 – 16 Nisan 2010 tarihleri arasında Tekirdağ Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde izleyicilerle buluşacak. Sanatın kapsadığı tüm disiplinlere yönelik çalışmaların sunulacağı sergide mimari tasarımlardan seramiğe, camdan resime, gravür baskıdan fotoğrafa, heykelden enstalasyona kadar pek çok eser yer alacak. Tekirdağ Belediye Başkanlığı’nın desteğiyle gerçekleşen serginin açılışı 19 Mart 2010 saat 18:00’da yapılacak.

Katılımcı sanatçılar;

Ayşe Nesrin AKÖREN, M.Sadık ALTINOK, Memiş ASLAN, Anıl AYKAN, Hikmet BAŞAYTAÇ, Bora BAYER, Armağan BİRGİN, Rıfat ÇELEBİ, Kadir DEMİR, Çağlar DOĞRU, Saliha DÖNMEZ, Can DİKER, Çiğdem ERBİL, Devrim ERBİL, Serap EYRENCİ, Selçuk GÜNAY, Meriç HIZAL, Hacer KOCAMAN, Dilek HOCAOĞLU, Atalay MANSUROĞLU, Defne S. OKAY, Aykut ÖZBAY, Ekrem ÖZEN, Zeynep ÖZKAZANÇ, Hüseyin ÖZDEMİR, Ayşe ÖZEL, Sevgi Can PEKMEZCİ, Abdullah TAŞÇI, Eser TEZEREN, Nilüfer TONEL, Tunç TÜFEKÇİ, Bülent VARDAR, Nil YENİTUNA