Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı Kurum Mensuplarına Teşekkür Etti
29 Mart 2017 – 16:22 | Yorum Yok

Sanat ve Tasarım Fakültesi; 20 Mart 2017 tarihinde fakültemiz Dekan Yardımcılığını 5 yıl büyük bir başarı ve emekle  sürdüren Grafik Bölümü Öğretim üyesi Yrd. Doç. Irmak Akçadoğan’a  ve  yoğun emekleri ve özverili çalışmaları  için Kurum …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

Endüstriyel Tasarım Milli Bir Mesele

Gönderen: Tarih: 03 Ağustos 2011 – 10:03Yorum Yok

Doğuş Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi Özlem Devrim’in tasarım camiasının sıklıkla takip ettiği arkitera.com internet sitesinde ” Endüstriyel Tasarımın Bir Milli Mesele Olarak Ele Alınması ve Bir Milli Politika ile Desteklenmesi Gerektiğine İnanıyorum” başlıklı söyleşisi yayınlandı.

29 Haziran Dünya Endüstriyel Tasarım Gününün ve mesleğin yerel ve global bakış açılarının irdelendiği söyleşiyi aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.