Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

Endüstriyel Tasarım Milli Bir Mesele

Gönderen: Tarih: 03 Ağustos 2011 – 10:03Yorum Yok

Doğuş Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi Özlem Devrim’in tasarım camiasının sıklıkla takip ettiği arkitera.com internet sitesinde ” Endüstriyel Tasarımın Bir Milli Mesele Olarak Ele Alınması ve Bir Milli Politika ile Desteklenmesi Gerektiğine İnanıyorum” başlıklı söyleşisi yayınlandı.

29 Haziran Dünya Endüstriyel Tasarım Gününün ve mesleğin yerel ve global bakış açılarının irdelendiği söyleşiyi aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.