Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Resim, Sanat ve Tasarım Fakültesi

” Doğuş’ta Sanat III ” Sergisi Balıkesir Devrim Erbil Çağdaş Sanatlar Müzesinde Devam Ediyor.

Gönderen: Tarih: 30 Ocak 2010 – 09:16Yorum Yok

Doğuş'ta Sanat III

“Doğuşta Sanat Sergisi” geleneği ,  3.yılında bir karma sergiyle devam ediyor. 29 Aralık 2009 – 20 Ocak 2010 tarihleri arasında Doğuş Üniversitesi Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşan sergi, şubat ayı boyunca  Balıkesir Devrim Erbil Sanat Müzesi’nde izlenebilecek. Sanatın kapsadığı tüm disiplinlere yönelik çalışmaların sunulacağı sergide mimari tasarımlardan seramiğe, camdan resime, gravür baskıdan fotoğrafa, heykelden enstalasyona kadar pek çok eser yer alıyor. “Doğuşta Sanat-3” Sergisi, Balıkesir Devrim Erbil Sanat Müzesi’nde 30 Ocak 2010-26 Şubat 2010 tarihleri arasında gezilebilecek.

Ayşe Nesrin AKÖREN, M.Sadık ALTINOK, Memiş ASLAN, Anıl AYKAN, Hikmet BAŞAYTAÇ, Bora BAYER, Armağan BİRGİN, Rıfat ÇELEBİ, Kadir DEMİR, Çağlar DOĞRU, Saliha DÖNMEZ, Can DİKER, Çiğdem ERBİL, Devrim ERBİL, Serap EYRENCİ, Selçuk GÜNAY, Meriç HIZAL, Hacer KOCAMAN, Dilek HOCAOĞLU, Atalay MANSUROĞLU, Defne S. OKAY, Aykut ÖZBAY, Ekrem ÖZEN, Zeynep ÖZKAZANÇ, Hüseyin ÖZDEMİR, Ayşe ÖZEL, Sevgi Can PEKMEZCİ, Abdullah TAŞÇI, Eser TEZEREN, Nilüfer TONEL, Tunç TÜFEKÇİ, Bülent VARDAR, Nil YENİTUNA