ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » Resim, Sanat ve Tasarım Fakültesi

” Doğuş’ta Sanat III ” Sergisi Balıkesir Devrim Erbil Çağdaş Sanatlar Müzesinde Devam Ediyor.

Gönderen: Tarih: 30 Ocak 2010 – 09:16Yorum Yok

Doğuş'ta Sanat III

“Doğuşta Sanat Sergisi” geleneği ,  3.yılında bir karma sergiyle devam ediyor. 29 Aralık 2009 – 20 Ocak 2010 tarihleri arasında Doğuş Üniversitesi Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşan sergi, şubat ayı boyunca  Balıkesir Devrim Erbil Sanat Müzesi’nde izlenebilecek. Sanatın kapsadığı tüm disiplinlere yönelik çalışmaların sunulacağı sergide mimari tasarımlardan seramiğe, camdan resime, gravür baskıdan fotoğrafa, heykelden enstalasyona kadar pek çok eser yer alıyor. “Doğuşta Sanat-3” Sergisi, Balıkesir Devrim Erbil Sanat Müzesi’nde 30 Ocak 2010-26 Şubat 2010 tarihleri arasında gezilebilecek.

Ayşe Nesrin AKÖREN, M.Sadık ALTINOK, Memiş ASLAN, Anıl AYKAN, Hikmet BAŞAYTAÇ, Bora BAYER, Armağan BİRGİN, Rıfat ÇELEBİ, Kadir DEMİR, Çağlar DOĞRU, Saliha DÖNMEZ, Can DİKER, Çiğdem ERBİL, Devrim ERBİL, Serap EYRENCİ, Selçuk GÜNAY, Meriç HIZAL, Hacer KOCAMAN, Dilek HOCAOĞLU, Atalay MANSUROĞLU, Defne S. OKAY, Aykut ÖZBAY, Ekrem ÖZEN, Zeynep ÖZKAZANÇ, Hüseyin ÖZDEMİR, Ayşe ÖZEL, Sevgi Can PEKMEZCİ, Abdullah TAŞÇI, Eser TEZEREN, Nilüfer TONEL, Tunç TÜFEKÇİ, Bülent VARDAR, Nil YENİTUNA