Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Resim, Sanat ve Tasarım Fakültesi

“DOĞUŞTA SANAT III” Sergisi farklı sanat çalışmalarını biraraya getiriyor.

Gönderen: Tarih: 29 Aralık 2009 – 09:00Yorum Yok
Doğuş'ta Sanat III

Doğuşta Sanat Sergisi” geleneği ,  3.yılında bir karma sergiyle devam ediyor. 29 Aralık 2009 Salı günü,  Doğuş Üniversitesi’nin Hasanpaşa Yerleşkesi  Doğuş Sanat Galerisi’nde açılan “Doğuşta Sanat-3” sergisi,  yaklaşık 30 öğretim elemanının çalışmalarından oluşuyor. Sanatın kapsadığı tüm disiplinlere yönelik çalışmaların sunulacağı sergide mimari tasarımlardan seramiğe, camdan resime, gravür baskıdan fotoğrafa, heykelden enstalasyona kadar pek çok eser sanatseverlerle buluşuyor. “Doğuşta Sanat-3” Sergisi, 20 Ocak 2009 tarihine kadar gezilebilecek.

Ayşe Nesrin AKÖREN, M.Sadık ALTINOK, Memiş ASLAN, Anıl AYKAN, Hikmet BAŞAYTAÇ, Bora BAYER, Armağan BİRGİN, Rıfat ÇELEBİ, Kadir DEMİR, Çağlar DOĞRU, Saliha DÖNMEZ, Can DİKER, Çiğdem ERBİL, Devrim ERBİL, Serap EYRENCİ, Selçuk GÜNAY, Meriç HIZAL, Hacer KOCAMAN, Dilek HOCAOĞLU, Atalay MANSUROĞLU, Defne S. OKAY, Aykut ÖZBAY, Ekrem ÖZEN, Zeynep ÖZKAZANÇ, Hüseyin ÖZDEMİR, Ayşe ÖZEL, Sevgi Can PEKMEZCİ, Abdullah TAŞÇI, Eser TEZEREN, Nilüfer TONEL, Tunç TÜFEKÇİ, Bülent VARDAR, Nil YENİTUNA