Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Resim, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Güzel Sanatlar Liseleri Doğuş Üniversitesinde Buluştu

Gönderen: Tarih: 09 Mayıs 2011 – 12:32Yorum Yok

Çanakkale’den H. Akif Terzioğlu Güzel Sanatlar Lisesi, Edirne Güzel Sanatlar Lisesi, Lüleburgaz Tek. Güzel Sanatlar Lisesi, İstanbul’dan Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi, Mimar Sİnan Güzel Sanatlar Lisesi, Okyanus Güzel Sanatlar Lisesi, Özel Ataşehir Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi, Özel Pera Güzel Sanatlar Lisesi, İzmir’den Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi ve Kocaeli’nden Hayrettin Gürsoy Güzel Sanatlar Liselerinin öğrenci çalışmalarından oluşan sergi Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Sanat Galerisinde 5 Mayıs 2011 perşembe günü açıldı.

Doğuş Üniversitesi Rektörü Mitat Uysal’ın açılış konuşmasını yaptığı sergi yoğun bir ilgi ile karşılandı. Sergi 27 Mayıs 2011 tarihine kadar gezilebilir.

Çalışmaları ile sergiye renk katan bütün yetenekli öğrencilerimize teşekkür ederiz.