SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Resim, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Güzel Sanatlar Liseleri Doğuş Üniversitesinde Buluştu

Gönderen: Tarih: 09 Mayıs 2011 – 12:32Yorum Yok

Çanakkale’den H. Akif Terzioğlu Güzel Sanatlar Lisesi, Edirne Güzel Sanatlar Lisesi, Lüleburgaz Tek. Güzel Sanatlar Lisesi, İstanbul’dan Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi, Mimar Sİnan Güzel Sanatlar Lisesi, Okyanus Güzel Sanatlar Lisesi, Özel Ataşehir Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi, Özel Pera Güzel Sanatlar Lisesi, İzmir’den Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi ve Kocaeli’nden Hayrettin Gürsoy Güzel Sanatlar Liselerinin öğrenci çalışmalarından oluşan sergi Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Sanat Galerisinde 5 Mayıs 2011 perşembe günü açıldı.

Doğuş Üniversitesi Rektörü Mitat Uysal’ın açılış konuşmasını yaptığı sergi yoğun bir ilgi ile karşılandı. Sergi 27 Mayıs 2011 tarihine kadar gezilebilir.

Çalışmaları ile sergiye renk katan bütün yetenekli öğrencilerimize teşekkür ederiz.