Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Resim, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Güzel Sanatlar Liseleri Doğuş Üniversitesinde Buluştu

Gönderen: Tarih: 09 Mayıs 2011 – 12:32Yorum Yok

Çanakkale’den H. Akif Terzioğlu Güzel Sanatlar Lisesi, Edirne Güzel Sanatlar Lisesi, Lüleburgaz Tek. Güzel Sanatlar Lisesi, İstanbul’dan Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi, Mimar Sİnan Güzel Sanatlar Lisesi, Okyanus Güzel Sanatlar Lisesi, Özel Ataşehir Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi, Özel Pera Güzel Sanatlar Lisesi, İzmir’den Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi ve Kocaeli’nden Hayrettin Gürsoy Güzel Sanatlar Liselerinin öğrenci çalışmalarından oluşan sergi Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Sanat Galerisinde 5 Mayıs 2011 perşembe günü açıldı.

Doğuş Üniversitesi Rektörü Mitat Uysal’ın açılış konuşmasını yaptığı sergi yoğun bir ilgi ile karşılandı. Sergi 27 Mayıs 2011 tarihine kadar gezilebilir.

Çalışmaları ile sergiye renk katan bütün yetenekli öğrencilerimize teşekkür ederiz.