SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Resim, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Tükenmez Kalem Sanatçısı Atalay Mansuroğlu’nun Sergisi Açıldı!

Gönderen: Tarih: 09 Mayıs 2011 – 12:31Yorum Yok

Resim Bölümünden Atalay Mansuroğlu’nun Türkiye’deki ilk kişisel sergisi “Kaybolan Bir Dünyadan Resimler”,  5 Mayıs Perşembe günü Meke Sanat’ta açıldı.

10 Haziran’a kadar gezilebilecek olan sergide sanatçının “Tükenmez Kalem” ve “Yağlıboya” çalışmaları yer alıyor.

Sadık Altınok, Ayşe Özer, Sıtkı Erinç, Memiş Aslan, Serap Eyrenci, Üzlifat Özgümüş, Ekrem Özen, Meriç Hızal, gibi sanat camiasının tanınmış isimlerinin yer aldığı açılış büyük beğeni topladı.