Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Resim, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Tükenmez Kalem Sanatçısı Atalay Mansuroğlu’nun Sergisi Açıldı!

Gönderen: Tarih: 09 Mayıs 2011 – 12:31Yorum Yok

Resim Bölümünden Atalay Mansuroğlu’nun Türkiye’deki ilk kişisel sergisi “Kaybolan Bir Dünyadan Resimler”,  5 Mayıs Perşembe günü Meke Sanat’ta açıldı.

10 Haziran’a kadar gezilebilecek olan sergide sanatçının “Tükenmez Kalem” ve “Yağlıboya” çalışmaları yer alıyor.

Sadık Altınok, Ayşe Özer, Sıtkı Erinç, Memiş Aslan, Serap Eyrenci, Üzlifat Özgümüş, Ekrem Özen, Meriç Hızal, gibi sanat camiasının tanınmış isimlerinin yer aldığı açılış büyük beğeni topladı.