Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » İç Mimarlık, Mimarlık

PAZARTESİ SEMİNERLERİ: Mimar Bünyamin DERMAN

Gönderen: Tarih: 29 Nisan 2011 – 17:19Bir Yorum

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü’nün düzenlediği “Pazartesi Seminerleri” kapsamında mimar Bünyamin DERMAN, 2 Mayıs 2011 Pazartesi günü  12.30-13.30 saatleri arasında STF Salon’da deneyimlerini paylaşacağı bir seminer gerçekleştirecektir.

Bir Yorum »