Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Karikatür, Bisiklet ve Grafik Üzerine Bir Söyleşi

Gönderen: Tarih: 29 Nisan 2011 – 17:21Yorum Yok

Karikatürist, belgeselci, yazar ve bisikletçi Aydan Çelik, 27 Nisan 2011 Çarşamba günü Saat 10.00’da STF Salon’da Sanat ve Tasarım Fakültesi öğrencileri ile bir söyleşi gerçekleştirdi. Doğuş Üniversitesi Sinema Kulübü’nün katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlik süresince Çelik, grafik sanatı hakkında bilgiler verirken çizim, illüstrasyon ve logo çalışmalarını da öğrencilerle paylaştı. Bisiklet sporunu siyaset ve illüstrasyonla bir araya getirmeyi nasıl bir yaşam biçimi haline getirdiğini de anlatan Çelik, öğrencileri grafik sanatı ve bisiklet sporu hakkında merak ettikleri konularda aydınlattı.