SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Karikatür, Bisiklet ve Grafik Üzerine Bir Söyleşi

Gönderen: Tarih: 29 Nisan 2011 – 17:21Yorum Yok

Karikatürist, belgeselci, yazar ve bisikletçi Aydan Çelik, 27 Nisan 2011 Çarşamba günü Saat 10.00’da STF Salon’da Sanat ve Tasarım Fakültesi öğrencileri ile bir söyleşi gerçekleştirdi. Doğuş Üniversitesi Sinema Kulübü’nün katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlik süresince Çelik, grafik sanatı hakkında bilgiler verirken çizim, illüstrasyon ve logo çalışmalarını da öğrencilerle paylaştı. Bisiklet sporunu siyaset ve illüstrasyonla bir araya getirmeyi nasıl bir yaşam biçimi haline getirdiğini de anlatan Çelik, öğrencileri grafik sanatı ve bisiklet sporu hakkında merak ettikleri konularda aydınlattı.