Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Karikatür, Bisiklet ve Grafik Üzerine Bir Söyleşi

Gönderen: Tarih: 29 Nisan 2011 – 17:21Yorum Yok

Karikatürist, belgeselci, yazar ve bisikletçi Aydan Çelik, 27 Nisan 2011 Çarşamba günü Saat 10.00’da STF Salon’da Sanat ve Tasarım Fakültesi öğrencileri ile bir söyleşi gerçekleştirdi. Doğuş Üniversitesi Sinema Kulübü’nün katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlik süresince Çelik, grafik sanatı hakkında bilgiler verirken çizim, illüstrasyon ve logo çalışmalarını da öğrencilerle paylaştı. Bisiklet sporunu siyaset ve illüstrasyonla bir araya getirmeyi nasıl bir yaşam biçimi haline getirdiğini de anlatan Çelik, öğrencileri grafik sanatı ve bisiklet sporu hakkında merak ettikleri konularda aydınlattı.