Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Görsel İletişim Tasarımı, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Belgesel ve Reklam Filmi Yönetmeni Kemal Sevimli Fakültemizdeydi

Gönderen: Tarih: 29 Nisan 2011 – 17:21Yorum Yok

Belgesel ve Reklam Filmi Yönetmeni Kemal Sevimli, 25 Nisan 2011 Pazartesi günü Saat 14.00’te fakültemize konuk oldu. Sevimli, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencileriyle reklamın, fikir aşamasından filme dönüşümüne uzanan yolculuğu hakkında bir söyleşi gerçekleştirdi. Eski reklam filmleri ile günümüz reklam filmlerinin karşılaştırmasının yapıldığı etkinlik soru-cevap bölümüyle sona erdi.