Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Görsel İletişim Tasarımı, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Belgesel ve Reklam Filmi Yönetmeni Kemal Sevimli Fakültemizdeydi

Gönderen: Tarih: 29 Nisan 2011 – 17:21Yorum Yok

Belgesel ve Reklam Filmi Yönetmeni Kemal Sevimli, 25 Nisan 2011 Pazartesi günü Saat 14.00’te fakültemize konuk oldu. Sevimli, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencileriyle reklamın, fikir aşamasından filme dönüşümüne uzanan yolculuğu hakkında bir söyleşi gerçekleştirdi. Eski reklam filmleri ile günümüz reklam filmlerinin karşılaştırmasının yapıldığı etkinlik soru-cevap bölümüyle sona erdi.