Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

TETÖP WORKSHOP PROJELERİ

Gönderen: Tarih: 29 Nisan 2011 – 10:02Yorum Yok

2-6 Mart 2011 tarihleri arasındaki  TÜYAP UNICERA FUARI kapsamında,  6 Mart Pazar günü, ETMK (Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu) İstanbul Şubesi ve Konsept Projeler Dergisi organizasyonuyla düzenlenen TETÖP Workshopunda 40 kadar Endüstri Ürünleri Tasarımı öğrencisi TETÖP Banyosunu tasarladılar. 6 grubun gerçekleştirdiği workshopda Doğuş Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü  2. sınıf öğrencilerinden Ceren Nisan Volkan, 3. sınıf öğrencilerinden Aykut Kakşi, Begüm Sayın, Hazal Göçkan, Ömer Sarı, 4. sınıf öğrencilerinden Seral Tan’da yer aldılar.

Doğuş Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi ve ETMK İstanbul Şube Başkanı Özlem Devrim’in TETÖP Çalıştayını yorumladığı makalesi ve öğrenci çalışmaları Konsept Projeler dergisinin 12. Sayısında yayınlandı.