ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

TETÖP WORKSHOP PROJELERİ

Gönderen: Tarih: 29 Nisan 2011 – 10:02Yorum Yok

2-6 Mart 2011 tarihleri arasındaki  TÜYAP UNICERA FUARI kapsamında,  6 Mart Pazar günü, ETMK (Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu) İstanbul Şubesi ve Konsept Projeler Dergisi organizasyonuyla düzenlenen TETÖP Workshopunda 40 kadar Endüstri Ürünleri Tasarımı öğrencisi TETÖP Banyosunu tasarladılar. 6 grubun gerçekleştirdiği workshopda Doğuş Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü  2. sınıf öğrencilerinden Ceren Nisan Volkan, 3. sınıf öğrencilerinden Aykut Kakşi, Begüm Sayın, Hazal Göçkan, Ömer Sarı, 4. sınıf öğrencilerinden Seral Tan’da yer aldılar.

Doğuş Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi ve ETMK İstanbul Şube Başkanı Özlem Devrim’in TETÖP Çalıştayını yorumladığı makalesi ve öğrenci çalışmaları Konsept Projeler dergisinin 12. Sayısında yayınlandı.