TETÖP WORKSHOP PROJELERİ

2-6 Mart 2011 tarihleri arasındaki  TÜYAP UNICERA FUARI kapsamında,  6 Mart Pazar günü, ETMK (Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu) İstanbul Şubesi ve Konsept Projeler Dergisi organizasyonuyla düzenlenen TETÖP Workshopunda 40 kadar Endüstri Ürünleri Tasarımı öğrencisi TETÖP Banyosunu tasarladılar. 6 grubun gerçekleştirdiği workshopda Doğuş Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü  2. sınıf öğrencilerinden Ceren Nisan Volkan, 3. sınıf öğrencilerinden Aykut Kakşi, Begüm Sayın, Hazal Göçkan, Ömer Sarı, 4. sınıf öğrencilerinden Seral Tan’da yer aldılar.

Doğuş Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi ve ETMK İstanbul Şube Başkanı Özlem Devrim’in TETÖP Çalıştayını yorumladığı makalesi ve öğrenci çalışmaları Konsept Projeler dergisinin 12. Sayısında yayınlandı.