SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

TETÖP WORKSHOP PROJELERİ

Gönderen: Tarih: 29 Nisan 2011 – 10:02Yorum Yok

2-6 Mart 2011 tarihleri arasındaki  TÜYAP UNICERA FUARI kapsamında,  6 Mart Pazar günü, ETMK (Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu) İstanbul Şubesi ve Konsept Projeler Dergisi organizasyonuyla düzenlenen TETÖP Workshopunda 40 kadar Endüstri Ürünleri Tasarımı öğrencisi TETÖP Banyosunu tasarladılar. 6 grubun gerçekleştirdiği workshopda Doğuş Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü  2. sınıf öğrencilerinden Ceren Nisan Volkan, 3. sınıf öğrencilerinden Aykut Kakşi, Begüm Sayın, Hazal Göçkan, Ömer Sarı, 4. sınıf öğrencilerinden Seral Tan’da yer aldılar.

Doğuş Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi ve ETMK İstanbul Şube Başkanı Özlem Devrim’in TETÖP Çalıştayını yorumladığı makalesi ve öğrenci çalışmaları Konsept Projeler dergisinin 12. Sayısında yayınlandı.