Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Resim, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Tükenmez Kalem Sanatçısının Türkiye’deki İlk Kişisel Sergisi Açılıyor

Gönderen: Tarih: 28 Nisan 2011 – 11:23Yorum Yok

Almanya’da “Tükenmez Kalem Sanatçısı” olarak tanınan Doğuş Üniversitesi Resim Bölümünden Atalay Mansuroğlu’nun Türkiye’deki ilk kişisel sergisi 5 Mayıs 2011 Perşembe günü saat 18:00’de Meke Sanat Galerisinde sanatseverlerle buluşuyor.

Resim sanatında örneklerine sıklıkla rastlanmayan “Tükenmez Kalem”  tekniğine dair yaratıcı eserlerin ve aynı zamanda sanatçının “Renklerin Dansı” olarak nitelendirdiği yağlıboya çalışmaların bir arada sunulduğu sergide buluşmaktan mutluluk duyacağız.