Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Resim, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Tükenmez Kalem Sanatçısının Türkiye’deki İlk Kişisel Sergisi Açılıyor

Gönderen: Tarih: 28 Nisan 2011 – 11:23Yorum Yok

Almanya’da “Tükenmez Kalem Sanatçısı” olarak tanınan Doğuş Üniversitesi Resim Bölümünden Atalay Mansuroğlu’nun Türkiye’deki ilk kişisel sergisi 5 Mayıs 2011 Perşembe günü saat 18:00’de Meke Sanat Galerisinde sanatseverlerle buluşuyor.

Resim sanatında örneklerine sıklıkla rastlanmayan “Tükenmez Kalem”  tekniğine dair yaratıcı eserlerin ve aynı zamanda sanatçının “Renklerin Dansı” olarak nitelendirdiği yağlıboya çalışmaların bir arada sunulduğu sergide buluşmaktan mutluluk duyacağız.