Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı, Görsel İletişim Tasarımı, Öğrencilerden, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Öğrencileri Milano Tasarım Haftası’nda

Gönderen: Tarih: 27 Nisan 2011 – 17:04Yorum Yok

Her yıl düzenlenen dünyanın en büyük fuarlarından biri olan Milano Uluslararası Mobilya Fuarı bu yıl 12-15 Nisan tarihleri arasında kapılarını davetlilerine açtı. Yirmi beş kişiden oluşan Doğuş Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğrencileri, Öğr. Gör. Cem Dönmez, Ar. Gör. Can Diker ve Ar. Gör. Saliha Dönmez eşliğinde 50. Yılını kutlayan fuarı ziyaret ettiler.

Her yılın trendlerinin belirlendiği, yeni tasarımların ve tasarımcıların takip edildiği ortamda öğrenciler farklı kültürlerden tasarımcıların yaklaşımlarını görmekle beraber ünlü tasarımcıların çalışmalarını yakından inceleme fırsatı buldular.

Milano Uluslararası Mobilya Fuarı, fuar alanı dışında şehrin farklı noktalarında gerçekleşen sergilerle de Milano şehri ile tasarımı iç içe sindirerek seyircilere sundu.

Sergilerin gezilmesinin yanı sıra Politecnico Di Milano, NABA ve DOMUS Academy  ile görüşmeler yapıldı, Politecnico ve NABA ile ERASMUS ikili anlaşmaları görüşüldü ve okul tanıtımları yapıldı.