Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

Prof. Önder Küçükerman Doğuş Üniversitesinde

Gönderen: Tarih: 27 Nisan 2011 – 17:06Yorum Yok

Endüstri Ürünleri Tasarımı’nın duayeni Prof. Önder Küçükerman, Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Üzlifat Özgümüş’ün davetlisi olarak 25 Nisan pazartesi günü Doğuş Üniversitesi’nde “Türkiye’de Endüstri Tasarımının Ayak İzleri ve Önder Küçükerman” konulu bir konuşma yaptı.

Öğrenciler tarafından ilgi ve heyecanla izlenen Küçükerman, Türkiye’de Endüstri Ürünleri Tasarımının bir meslek olarak nasıl ortaya çıktığını, bu mesleğin hedeflerini, hangi sanayi kuruluşları tarafından desteklendiğini, mesleğin bugünkü konumunu akıcı ve zevkli konuşması ile özetleyerek mesleki bilgi birikimini bizlerle paylaştı.