Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

Prof. Önder Küçükerman Doğuş Üniversitesinde

Gönderen: Tarih: 27 Nisan 2011 – 17:06Yorum Yok

Endüstri Ürünleri Tasarımı’nın duayeni Prof. Önder Küçükerman, Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Üzlifat Özgümüş’ün davetlisi olarak 25 Nisan pazartesi günü Doğuş Üniversitesi’nde “Türkiye’de Endüstri Tasarımının Ayak İzleri ve Önder Küçükerman” konulu bir konuşma yaptı.

Öğrenciler tarafından ilgi ve heyecanla izlenen Küçükerman, Türkiye’de Endüstri Ürünleri Tasarımının bir meslek olarak nasıl ortaya çıktığını, bu mesleğin hedeflerini, hangi sanayi kuruluşları tarafından desteklendiğini, mesleğin bugünkü konumunu akıcı ve zevkli konuşması ile özetleyerek mesleki bilgi birikimini bizlerle paylaştı.