ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

Prof. Önder Küçükerman Doğuş Üniversitesinde

Gönderen: Tarih: 27 Nisan 2011 – 17:06Yorum Yok

Endüstri Ürünleri Tasarımı’nın duayeni Prof. Önder Küçükerman, Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Üzlifat Özgümüş’ün davetlisi olarak 25 Nisan pazartesi günü Doğuş Üniversitesi’nde “Türkiye’de Endüstri Tasarımının Ayak İzleri ve Önder Küçükerman” konulu bir konuşma yaptı.

Öğrenciler tarafından ilgi ve heyecanla izlenen Küçükerman, Türkiye’de Endüstri Ürünleri Tasarımının bir meslek olarak nasıl ortaya çıktığını, bu mesleğin hedeflerini, hangi sanayi kuruluşları tarafından desteklendiğini, mesleğin bugünkü konumunu akıcı ve zevkli konuşması ile özetleyerek mesleki bilgi birikimini bizlerle paylaştı.