Albertina Üniversitesi ile İllüstrasyon Çalıştayı Yapıldı
19 Temmuz 2017 – 11:31 | Yorum Yok

GRAFİK BÖLÜMÜ ALBERTİNA ÜNİVERSİTESİ GRAFİK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. DANİELE GAY İLE ÇALIŞTAY DÜZENLEDİ

Accademia di belle di arti Albertina, Torino  Üniversitesi Grafik Bölümü öğretim üyesi ünlü …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

Prof. Önder Küçükerman Doğuş Üniversitesinde

Gönderen: Tarih: 27 Nisan 2011 – 17:06Yorum Yok

Endüstri Ürünleri Tasarımı’nın duayeni Prof. Önder Küçükerman, Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Üzlifat Özgümüş’ün davetlisi olarak 25 Nisan pazartesi günü Doğuş Üniversitesi’nde “Türkiye’de Endüstri Tasarımının Ayak İzleri ve Önder Küçükerman” konulu bir konuşma yaptı.

Öğrenciler tarafından ilgi ve heyecanla izlenen Küçükerman, Türkiye’de Endüstri Ürünleri Tasarımının bir meslek olarak nasıl ortaya çıktığını, bu mesleğin hedeflerini, hangi sanayi kuruluşları tarafından desteklendiğini, mesleğin bugünkü konumunu akıcı ve zevkli konuşması ile özetleyerek mesleki bilgi birikimini bizlerle paylaştı.