Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Resim, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Ebru Sanatı Etkinliği

Gönderen: Tarih: 22 Nisan 2011 – 15:17Yorum Yok

Gelenekselden çağdaş ebruya, ebru sanatçısı Adnan Erdinç resim bölümünde 20 Nisan 2011 tarihinde ebru sanatının çağdaş teknik ve malzemelerle uygulamalarını gösteren bir çalışmayı fakültemiz öğrencileriyle birlikte gerçekleştirmiştir.

KGS kapsamında olan bu etkinliği öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz ilgiyle izlemişlerdir.