Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Resim, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Ebru Sanatı Etkinliği

Gönderen: Tarih: 22 Nisan 2011 – 15:17Yorum Yok

Gelenekselden çağdaş ebruya, ebru sanatçısı Adnan Erdinç resim bölümünde 20 Nisan 2011 tarihinde ebru sanatının çağdaş teknik ve malzemelerle uygulamalarını gösteren bir çalışmayı fakültemiz öğrencileriyle birlikte gerçekleştirmiştir.

KGS kapsamında olan bu etkinliği öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz ilgiyle izlemişlerdir.