Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

Türkiye’de Endüstri Tasarımının Ayak İzleri ve Önder Küçükerman

Gönderen: Tarih: 20 Nisan 2011 – 17:41Yorum Yok

Prof. Önder Küçükerman 25 Nisan 2011 Pazartesi günü Doğuş Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğrencileri ile buluşuyor.

Saat 14:30’da Atölye 3’de “Türkiye’de Endüstri Tasarımının Ayak İzleri ve Önder Küçükerman” başlıklı seminerde ilgilenenleri de aramızda görmek isteriz.