Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı Kurum Mensuplarına Teşekkür Etti
29 Mart 2017 – 16:22 | Yorum Yok

Sanat ve Tasarım Fakültesi; 20 Mart 2017 tarihinde fakültemiz Dekan Yardımcılığını 5 yıl büyük bir başarı ve emekle  sürdüren Grafik Bölümü Öğretim üyesi Yrd. Doç. Irmak Akçadoğan’a  ve  yoğun emekleri ve özverili çalışmaları  için Kurum …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Kadrosu Birlikte Geçirdiği Zamanları Geleneksel Hale Getirdi

Gönderen: Tarih: 11 Mart 2011 – 11:09Yorum Yok

Sanatçı duyarlılığının ve sosyal paylaşım inancının yarattığı sinerjiyi fakültedeki tüm etkinliklere yansıtan Sanat ve Tasarım Fakültesi öğretim kadrosu peryodik olarak gerçekleştirdiği birlikteliğini geleneksel hale getirdi ve 3.geleneksel fakülte yemeğini 4 Mart 2011 tarihinde Kalamış Belvü’de gerçekleştirdi.

Birlikte hareket etmeyi, katılımcı olmayı, sevgi  ve saygıyı paylaşmayı fakültedeki eğitim felsefesinin önemli bir parçası sayan anlayışla, çoğu  zaman  öğrencilerle birlikte organize ettiği etkinliklerle yıl boyu aktif faaliyetlere imza atan Sanat ve Tasarım Fakültesi, sanat ve tasarım eğitiminin hayatın içinde bir süreç olarak değerlendirmesine de öncülük etme misyonuyla hareket ediyor.

Fakülte öğretim elemanları tarafından; üniversite içi ve üniversite dışı etkinlikliklerin öğrencilerin aidiyet duygusunu geliştirmesi, öğretim kadrosunun paylaştığı güzel zamanların ise fakülte gelişim çizgisini yükseltmesi öncelikli amaç olarak kabul ediliyor.

Geleneksel fakülte birlikteliğinin 4.sü katılımcılar tarafından heyecanla bekleniyor.