Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

TETÖP WORKSHOP ÇALIŞMASI

Gönderen: Tarih: 03 Mart 2011 – 09:46Yorum Yok

2-6 Mart 2011 tarihleri arasındaki  TÜYAP UNICERA FUARI kapsamında,  6 Mart Pazar günü, ETMK (Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu) İstanbul Şubesi ve Konsept Projeler Dergisi organizasyonuyla bir workshop yapılacak.

Ortalama 30-35 kişiden oluşacak TETÖP WORKSHOP  çalışması, farklı üniversitelerde okumakta olan TETÖP üyesi  endüstriyel tasarım öğrencilerinin, gerek kendi platformları ve gerekse ülkemizdeki endüstriyel tasarım eğitimini, izleyenlere birinci dereceden tanıtabilmek ve  tartışmaya açabilmek amacı ile  düzenleniyor.

TETÖP (Türkiye Endüstriyel Tasarım Öğrencileri Platformu) tarafından gerçekleştirilecek workshop’un  sonunda, izleyicilerin workshop hakkındaki  izlenimleri konusunda söyleşi yapılacak; workshop’un amaçları doğrultusunda, izleyenler üzerinde yarattığı  etkiler  ile  bu etkilerin artısı ve eksileri  tartışılacak;  ortak bir paydaya/senteze varabilmek amacı ile analitik açıdan farklı yaklaşımlarla workshop irdelenecek; sonuçta, endüstriyel tasarım mesleği ile bu mesleğin ülkemizdeki konumu ile ülke ekonomisinde yaratabileceği katma değer potansiyeli konusunda ortak bir değerlendirmeye varılmaya çalışılacak.

Bu organizasyonu birlikte düzenleyen   Konsept Projeler Dergisi  ile ETMK (Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu) İstanbul Şubesi, bu workshop’da hep birlikte olmak dileği ile siz katılımcıları bekliyor.