Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı Kurum Mensuplarına Teşekkür Etti
29 Mart 2017 – 16:22 | Yorum Yok

Sanat ve Tasarım Fakültesi; 20 Mart 2017 tarihinde fakültemiz Dekan Yardımcılığını 5 yıl büyük bir başarı ve emekle  sürdüren Grafik Bölümü Öğretim üyesi Yrd. Doç. Irmak Akçadoğan’a  ve  yoğun emekleri ve özverili çalışmaları  için Kurum …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

TETÖP WORKSHOP ÇALIŞMASI

Gönderen: Tarih: 03 Mart 2011 – 09:46Yorum Yok

2-6 Mart 2011 tarihleri arasındaki  TÜYAP UNICERA FUARI kapsamında,  6 Mart Pazar günü, ETMK (Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu) İstanbul Şubesi ve Konsept Projeler Dergisi organizasyonuyla bir workshop yapılacak.

Ortalama 30-35 kişiden oluşacak TETÖP WORKSHOP  çalışması, farklı üniversitelerde okumakta olan TETÖP üyesi  endüstriyel tasarım öğrencilerinin, gerek kendi platformları ve gerekse ülkemizdeki endüstriyel tasarım eğitimini, izleyenlere birinci dereceden tanıtabilmek ve  tartışmaya açabilmek amacı ile  düzenleniyor.

TETÖP (Türkiye Endüstriyel Tasarım Öğrencileri Platformu) tarafından gerçekleştirilecek workshop’un  sonunda, izleyicilerin workshop hakkındaki  izlenimleri konusunda söyleşi yapılacak; workshop’un amaçları doğrultusunda, izleyenler üzerinde yarattığı  etkiler  ile  bu etkilerin artısı ve eksileri  tartışılacak;  ortak bir paydaya/senteze varabilmek amacı ile analitik açıdan farklı yaklaşımlarla workshop irdelenecek; sonuçta, endüstriyel tasarım mesleği ile bu mesleğin ülkemizdeki konumu ile ülke ekonomisinde yaratabileceği katma değer potansiyeli konusunda ortak bir değerlendirmeye varılmaya çalışılacak.

Bu organizasyonu birlikte düzenleyen   Konsept Projeler Dergisi  ile ETMK (Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu) İstanbul Şubesi, bu workshop’da hep birlikte olmak dileği ile siz katılımcıları bekliyor.