SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

OLUKLU MUKAVVA SEMİNER VE ÇALIŞTAYI

Gönderen: Tarih: 03 Mart 2011 – 09:43Yorum Yok

Bölümümüz öğretim elemanlarından Ar.Gör. Esra Bici Nasır’ın organize ettiği Oluklu Mukavva Semineri ve Çalıştayı 28 Şubat 2011 tarihinde Sanat Tasarım Fakültesi Atölye 3’te gerçekleştirildi. Olmuksa firmasından gelen endüstri ürünleri tasarımcısı Aylin Altaş, oluklu mukavvanın özellikleri ve bu malzemeden yapılan ürünleri konu alan sunumunu gerçekleştirdi. Öğrenciler, sunumdan sonra oluklu mukavvadan ürün tasarımı konusunda eskizler yaptılar. Eskiz süresince de uzman tasarımcı, öğrencilerin çalışmalarıyla ilgili yorumlarda bulundu. Etkinlik ilgi ile izlendi.