Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

OLUKLU MUKAVVA SEMİNER VE ÇALIŞTAYI

Gönderen: Tarih: 03 Mart 2011 – 09:43Yorum Yok

Bölümümüz öğretim elemanlarından Ar.Gör. Esra Bici Nasır’ın organize ettiği Oluklu Mukavva Semineri ve Çalıştayı 28 Şubat 2011 tarihinde Sanat Tasarım Fakültesi Atölye 3’te gerçekleştirildi. Olmuksa firmasından gelen endüstri ürünleri tasarımcısı Aylin Altaş, oluklu mukavvanın özellikleri ve bu malzemeden yapılan ürünleri konu alan sunumunu gerçekleştirdi. Öğrenciler, sunumdan sonra oluklu mukavvadan ürün tasarımı konusunda eskizler yaptılar. Eskiz süresince de uzman tasarımcı, öğrencilerin çalışmalarıyla ilgili yorumlarda bulundu. Etkinlik ilgi ile izlendi.