Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

OLUKLU MUKAVVA SEMİNER VE ÇALIŞTAYI

Gönderen: Tarih: 03 Mart 2011 – 09:43Yorum Yok

Bölümümüz öğretim elemanlarından Ar.Gör. Esra Bici Nasır’ın organize ettiği Oluklu Mukavva Semineri ve Çalıştayı 28 Şubat 2011 tarihinde Sanat Tasarım Fakültesi Atölye 3’te gerçekleştirildi. Olmuksa firmasından gelen endüstri ürünleri tasarımcısı Aylin Altaş, oluklu mukavvanın özellikleri ve bu malzemeden yapılan ürünleri konu alan sunumunu gerçekleştirdi. Öğrenciler, sunumdan sonra oluklu mukavvadan ürün tasarımı konusunda eskizler yaptılar. Eskiz süresince de uzman tasarımcı, öğrencilerin çalışmalarıyla ilgili yorumlarda bulundu. Etkinlik ilgi ile izlendi.