Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı Kurum Mensuplarına Teşekkür Etti
29 Mart 2017 – 16:22 | Yorum Yok

Sanat ve Tasarım Fakültesi; 20 Mart 2017 tarihinde fakültemiz Dekan Yardımcılığını 5 yıl büyük bir başarı ve emekle  sürdüren Grafik Bölümü Öğretim üyesi Yrd. Doç. Irmak Akçadoğan’a  ve  yoğun emekleri ve özverili çalışmaları  için Kurum …

Ana Sayfa » Resim, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Doğuş Üniversitesi Sanat Ve Tasarım Fakültesi Sanatçıları Bir Kez Daha Bursa’da….

Gönderen: Tarih: 07 Şubat 2011 – 10:41Yorum Yok

İstanbul Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi öğretim elemanlarının farklı sanat dallarındaki eserleri 28 Ocak – 5 Şubat tarihleri arasında Bursa Tayyare Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu. Doğuş Ünivesitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi’nin geleneksel hale gelen ve Türkiye’nin pek çok şehrinde ilgi ile izlenen serginin 7.si olan “Doğuş’ta Sanat” sergisi, bu yıl 39  sanatçıyla gerçekleştirildi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin katılımıyla, Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Rıfat Çelebi ve Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Sadık Altınok  tarafından açılışı yapılan sergide; Sanat ve Tasarım Fakültesi öğretim elemanları hazır bulundu ve eserleriyle ilgili bilgi verdi. Başkan Recep Altepe ve beraberindeki heyetin bu tür sergilerin artırılmasına yönelik dilekleri memnuniyetle karşılanırken, Doğuş Üniversitesi’nin bu konudaki duyarlılığı takdir edildi.

“Doğuş’ta Sanat 7” sergisi geleneksel bir sergi olarak; fotoğraftan yağlı boya resime, heykelden gravür çalışmalarına, video-art performanslarından cam işlerine, endüstri ürün tasarımlarından mimarlık ve iç mimarlık projelerine  kadar katılan sanatçıların son dönem eserlerini kapsıyor. Bu güne kadar Türkiye’nin pek çok ilinde açılmış olan ve 2011 sergi bağlantıları da tamamlanan “Doğuş’ta Sanat 7” sergisi yıl içinde gerçekleşen karma sergiler arasında en yoğun ilgiyle takip edilen  sergi olma özelliği de  taşıyor.

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi öğretim elemanlarının, sanat ve tasarım eğitimine yaklaşımlarını aktaran, ülkemizin sanat ve kültür hayatına yönelik katkılarını bir sosyal sorumluluk kapsamında ele alan “Doğuş’ta Sanat” sergileri, aynı zamanda sanatı halkla bütünleştirmeyi hedefliyor.