Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

Dünden Bugüne İstanbul’da Cam Semineri

Gönderen: Tarih: 06 Nisan 2010 – 12:34Yorum Yok

Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Üzlifat Özgümüş, 6 Nisan 2010 tarihinde, İstanbul Üniversitesi Doktora Salonunda “Dünden Bugüne İstanbul’da Cam” seminerine katılmıştır.

Doç.Dr.Üzlifat Özgümüş, İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İstanbul Araştırmaları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kala ve İstanbul Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Seramik, Cam ve Çinicilik Programı Başkanı Yard. Doç. Dr. Süreyya Oskay’ın katılımı ile gerçekleşen bu seminerde “İstanbul’da Cam yapımının 2000 yıllık geçmişi ve günümüze uzanan gelişimi” arşiv belgelerinin ışığında değerlendirilmiştir.