SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

Dünden Bugüne İstanbul’da Cam Semineri

Gönderen: Tarih: 06 Nisan 2010 – 12:34Yorum Yok

Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Üzlifat Özgümüş, 6 Nisan 2010 tarihinde, İstanbul Üniversitesi Doktora Salonunda “Dünden Bugüne İstanbul’da Cam” seminerine katılmıştır.

Doç.Dr.Üzlifat Özgümüş, İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İstanbul Araştırmaları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kala ve İstanbul Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Seramik, Cam ve Çinicilik Programı Başkanı Yard. Doç. Dr. Süreyya Oskay’ın katılımı ile gerçekleşen bu seminerde “İstanbul’da Cam yapımının 2000 yıllık geçmişi ve günümüze uzanan gelişimi” arşiv belgelerinin ışığında değerlendirilmiştir.