Doğuş Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı bölümü, Bahamalar Üniversitesi Medya Gazeteciliği bölümü ile uluslararası ve üniversitelerarası ortaklaşa bir projeye imza atarak önemli bir başarı elde etti. Bu kapsamda Görsel İletişim Tasarımı Yapım-Yönetim Atölyemizde, projenin fikir ortağı olan Bahamalar Üniversitesi’nden Doç. Dr. Emre Yıldırım 21 Mayıs günü bir tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Funda Savaş Gün ve bölüm öğrencilerinin katıldığı toplantıda Yıldırım Hoca kendisinden, projenin öneminden ve gerekliliklerinden bahsetti. Projenin içeriği, Bahamalar Üniversitesi’nden 5 ve Doğuş Üniversitesi’nden 7 öğrencinin Bahamalar’ın başkenti Nassau ve İstanbul’un çeşitli noktalarından gündüz ve akşam vakitleri kayıt aldıkları seslerden oluşuyor. Haziran ve Temmuz aylarında veri akışının sürdüğü proje artık sonuçlandırılmak üzere.