Doğuş Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı bölümü, Bahamalar Üniversitesi Medya Gazeteciliği bölümü ile uluslararası ve üniversitelerarası ortaklaşa bir projeye imza atarak önemli bir başarı elde etti. Bu kapsamda Görsel İletişim Tasarımı Yapım-Yönetim Atölyemizde, projenin fikir ortağı olan Bahamalar Üniversitesi’nden Dr. T. Emre Yıldırım 21 Mayıs günü bir tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Funda Savaş Gün ve bölüm öğrencilerinin katıldığı toplantıda Dr. T. Emre Yıldırım projenin öneminden ve gerekliliklerinden bahsetti. Projenin içeriği, Bahamalar Üniversitesi’nden 5 ve Doğuş Üniversitesi’nden 7 öğrencinin Bahamalar’ın başkenti Nassau ve İstanbul’un çeşitli noktalarından gündüz ve akşam vakitleri kayıt aldıkları seslerden oluşuyor. Haziran ve Temmuz aylarında veri akışının sürdüğü proje artık sonuçlandırılmak üzere.

The Sound of Two Cities: Nassau and Istanbul

Doğuş University Department of Visual Communication Design and University of The Bahamas Media Journalism Department have achieved significant success with international and inter-university joint projects. In this context, Dr. T. Emre Yıldırım held a presentation meeting on 21 May at our visual communication design production-management workshop. Dr. T. Emre Yıldırım mentioned the importance and requirements of the project at the meeting attending Dr. Funda Savaş Gün, head of Department of Visual Communication Design, and the students. The content of the project is composed of 5 students from Bahamas University and 7 students from Doğuş University receiving day and evening recording from Nassau, the capital of Bahamas and various points of Istanbul. The project, in which data flow continues in June and July, is about to be completed.