SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA OYUNCULUK BÖLÜMÜ İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR

Gönderen: Tarih: 16 Haziran 2017 – 14:52Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri  ile giriyor. Rektörümüz  Prof.Dr.Abdullah Dinçkol’un  seçici çabaları ile kurulan Oyunculuk Bölümü, özel  yetenek sınavı ile öğrenci kaydına başladı. Bölüm başkanlığı görevini  Mimar Sinan Üniversitesi Sahne Dekoru Bölüm Başkanlığını uzun yıllar sürdüren  Prof. Dr. Bengi Bugay,  öğretim üyeleri Yard. Doç. Dr. Tekin Özertem ile Yard. Doç. Tolga İskit.  Sahne ve oyunculuk teknikleri, ses, konuşma, metin çözümlemesi, estetik, performans, dans, yaratıcı drama, müzikal ve kamera önü oyunculuğu,  oyun ve senaryo yazarlığı  alanlarında uygulamalı ve teorik  eğitim alacak mezunlarımız sinema, tiyatro, televizyon, radyo, tanıtım ve reklam ile ilgili tüm kurum ve kuruluşlarda oyuncu, sunucu, seslendirme sanatçısı olarak çalışma olanaklarına sahip olacaklar.

Oyunculuk Bölümü’ne başvuracak aday  öğrenciler, yazılı sınav  ve  seçecekleri  iki farklı türde (komedi – dram)  ve bir şiir okuması  ile  deneyimli oyuncu akademisyenler tarafından performans değerlendirmesine tabi tutulacak, başarılı olanlar “Oyunculuk” Bölümü  öğrencisi olmaya hak kazanacaklardır.

Yeteneğine güvenen öğrencilerimizi bekliyoruz.

Picture1

Prof. Bengi Bugay  – Öğrencileri onu hep çok sevdi.

Picture2

Prof. Bengi Bugay Öğrencileri ile kukla tasarım atölyesinde

Picture3

Prof. Bengi Bugay Mimar Sinan Üniversitesi’nde bir mezuniyet töreninde

Picture4

Prof. Dr. Bengi Bugay, Arthur Miller’in Cadı Kazanı adlı oyunu dekor tasarımı

Yard. Doç. Dr. TEKİN ÖZERTEM

Picture5

Rejisör Dergi Sayı 1

Picture6

Potpuri

Picture7   Picture8   Picture9   Picture10

Picture11   Picture12   Picture13

Picture14   Picture15   Picture16   Picture17   Picture18

Yard. Doç. TOLGA İSKİT

Tiyatro Eleştirmenleri Birliği ‘2017 TEB Ödülleri ” En İyi Erkek Oyuncu TOLGA İSKİT  seçildi!

Picture19   Picture20

Picture21   Picture22

Jako’nun Doğum Günü, Yolcu Sahne Yazan :  Roland Topor, Çeviren: M.G. Kırıkkanat, Yöneten:  Ersin Umut Güler

Picture23

Yılın Erkek Oyuncusu Ödülünü  Tolga İskit aldı

Yorum bırakın!

Yorumunuzu aşağıya yazın, veya geri izleme ile kendi sitenizden takip edin. Aynı zamanda bu yorumlara üye olabilirsiniz via RSS.

Yorum yaparken lütfen konudan sapmayın.

Bu etiketleri kullanabilirsiniz:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Burası Gravatar uyumlu bir sitedir. Globalce tanımlanan avatarınızı almak için, üye olun: Gravatar.