Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

ÜNİVERSİTEMİZ KAPSAMINDA SPOR VE MEDYA İLİŞKİSİ PANELİ DÜZENLENDİ

Gönderen: Tarih: 15 Mayıs 2017 – 15:26Yorum Yok

SPOR SPİKERLİĞİNİN USTA İSİMLERİNDEN GÖKHAN ÖZER VE SPOR BASINININ KİLİT İSİMLERDEN BİRİ OLAN YAPIMCI – YORUMCU BAĞIŞ ERTEN, SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİNİN DAVETLİSİ OLARAK DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ İLE BİRARAYA GELDİLER.

Türkiye’de düzenlenen Avrupa Basketbol Şampiyonası Final Maçını ilk kez radyo’da, İki Olimpiyat Açılış ve Kapanış Törenlerini de Televizyonda ilk kez Canlı yayında anlatan ünlü spor spikeri GÖKHAN ÖZER, spor spikerliğinin önemi ve ülkemizdeki gelişimini anlattı. Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu’ndaki Spor Spikerliğinin ilk örnekleri üzerinde durarak , sunum teknik ve yöntemlerini anlatan usta isim, konuşmasında İyi bir spor spikerinde olması gereken nitelikleri paylaştı.

NTVspor ve CNNTurk Futbol Ekstra Programlarının bir dönem Yapımcı ve Yorumculuğuna yapmış olan, Socrates Dergisinin de Proje Sahibi olan BAĞIŞ ERTEN, Spor Gazeteciliği’nin inceliklerini ve yazılı basından dijitale geçiş sürecini haber örnekleri üzerinden aktardı. Spor Gazeteciliğinin dili ve haber yazımında dikkat edilmesi gereken hususlar üzerinde durdu. Türkiye’de bir spor medyası yerine daha çok futbol medyası varmış gibi göründüğünü ama tecimsel ve tematik kanallarla birlikte artık yüzmeden, basketbola, güreşten kayağa alternatif bir çok sporun ve özellikle kadın sporcuların yer aldığı spor etkinliklerinin daha görünür olduğunu söyledi. Spor takımları ve sponsorluk- reklam ilişkilerine dikkat çekerek bu yapının önemli unsurunun spor severler olduğuna vurgu yaptı.

Yorum bırakın!

Yorumunuzu aşağıya yazın, veya geri izleme ile kendi sitenizden takip edin. Aynı zamanda bu yorumlara üye olabilirsiniz via RSS.

Yorum yaparken lütfen konudan sapmayın.

Bu etiketleri kullanabilirsiniz:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Burası Gravatar uyumlu bir sitedir. Globalce tanımlanan avatarınızı almak için, üye olun: Gravatar.