Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK

Gönderen: Tarih: 26 Nisan 2017 – 11:28Yorum Yok

grafik_panel_Afis-01

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.

Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim Sorumlusu Sayın Meriç Karçal‘ın yapacağı panelin 1. Oturumu’nda ünlü yazar Ümit Kireççi oturum başkanlığı yapacaktır. 3 Oturum’dan oluşan panelde ilk oturuma  Yalın Alpay ve Prof. Dr. Emre Alkin, Necmi Yalçın (Kelebek, çizgi roman) ve Galip Dursun (Yabani Dergi), Serkan Özay (Kahramangiller) ve Kayra Keri Küpçü (FRPNet) katılacaklardır.

2. Oturumun başkanlığını Yrd. Doç. Begüm Gücük yapacaktır, katılımcıları Eda Çağıl, Ege Avcı, Gencer Özdamar, Tolgahan Bayhan (Çizgi Fanzin), Emre Yavuz ve Selçuk Ören (Sırtlan Kitap) olacaktır.

Kahve arasından sonraki 3. ve son oturumun başkanlığını Prof. Nazan Erkmen yapacaktır. 3. oturumda Memo Tembelçizer (Uykusuz ve Hortlak Dergisi), Mehmet Emin Adanalı (Boğaziçi Ü. Öğretim Görevlisi) ve Ümit Kireççi (Araştırmacı-Yazar), Prof. Nazan Erkmen (illüstratör) ve Prof. Daniel Gay (Accademia Albertina Delle Belle Arti) katılımcı olarak yer alacaktır.

Panelde Doğuş Üniversitesi öğretim üyeleri Bölüm Başkan Yrd. Irmak Akçadoğan, Yrd. Doç. Ezgi Karaata,Yrd. Doç. Begüm Gücük ve  Yrd. Doç. Abdullah Taşçı organizasyonda yer almışlardır. Yrd. Doç. Begüm Gücük ayrıca moderatör olarak görev yapacaktır.