ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » İç Mimarlık, Sanat ve Tasarım Fakültesi

ÜNİVERSİTEMİZ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “İÇ MİMARLIK MESLEĞİ VE GELECEĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA YAPILACAK

Gönderen: Tarih: 13 Nisan 2017 – 15:01Yorum Yok

20 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-12:30 saatleri arasında  4. Blok Tiyatro Salonunda yapılacak olan “İç Mimarlık Mesleği ve Geleceği” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır. Açılışını Sayın Rektörümüz   Prof. Dr. Abdullah Dinçkol, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve İç Mimarlık Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Ahmet Kurtoğlu’nun yapacağı panelde mesleğin duayeni Haliç Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekan Vk. Sayın Prof.Dr. Önder Küçükerman oturum başkanlığı yapacaktır. 2 Oturumdan oluşan panelde ilk oturumun katılımcıları  Adnan Serbest Design’dan tasarımcı Adnan Serbest, Metin Kaşo Mobilya Kurucusu ve tasarımcı Metin Kaşo, Toner Mimarlık’tan Y. Mimar Mustafa Toner’dir. Kahve arasından sonra yapılacak 2. Oturumun katılımcıları Yılmaz Zenger Mobilya Kurucusu, mimar, sanatçı ve tasarımcı Yılmaz Zenger, Mobilya ve Dekorasyon Dergisi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Nesip Uzun ve İç mimar Sema İşbilir’dir.