ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Prof. Dr. Kazem Azizi yeni keşfedilen Gezegenleri ve Evrenimizi Beykent TV’de Anlattı.

Gönderen: Tarih: 05 Nisan 2017 – 16:28Yorum Yok

Doğuş Üniversitesi, Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kazem Azizi yeni keşfedilen gezegenleri ve evrenimizi Beykent TV’de anlattı. Yeni bulunan güneş sisteminin nerede bulunduğunu, yıldızların yaşam ömrünü, sistemdeki gezegenlerin özelliklerini,  bu gezegenlerde yaşamın olup olmadığını, yaşam olduğu takdirde akıllı canlılarla nasıl irtibata geçileceğini anlattı.  Daha sonra, evrenimizle ilgili “Big Bang”‘den başlayarak, çeşitli evreleri anlatarak karanlık madde ve karanlık enerji ile ilgili bilgiler verdi. Ayrıca, evrenimizin geleceği ile ilgili çeşitli senaryolardan da bahsetti.