Albertina Üniversitesi ile İllüstrasyon Çalıştayı Yapıldı
19 Temmuz 2017 – 11:31 | Yorum Yok

GRAFİK BÖLÜMÜ ALBERTİNA ÜNİVERSİTESİ GRAFİK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. DANİELE GAY İLE ÇALIŞTAY DÜZENLEDİ

Accademia di belle di arti Albertina, Torino  Üniversitesi Grafik Bölümü öğretim üyesi ünlü …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Prof. Dr. Kazem Azizi yeni keşfedilen Gezegenleri ve Evrenimizi Beykent TV’de Anlattı.

Gönderen: Tarih: 05 Nisan 2017 – 16:28Yorum Yok

Doğuş Üniversitesi, Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kazem Azizi yeni keşfedilen gezegenleri ve evrenimizi Beykent TV’de anlattı. Yeni bulunan güneş sisteminin nerede bulunduğunu, yıldızların yaşam ömrünü, sistemdeki gezegenlerin özelliklerini,  bu gezegenlerde yaşamın olup olmadığını, yaşam olduğu takdirde akıllı canlılarla nasıl irtibata geçileceğini anlattı.  Daha sonra, evrenimizle ilgili “Big Bang”‘den başlayarak, çeşitli evreleri anlatarak karanlık madde ve karanlık enerji ile ilgili bilgiler verdi. Ayrıca, evrenimizin geleceği ile ilgili çeşitli senaryolardan da bahsetti.