Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Prof. Dr. Kazem Azizi yeni keşfedilen Gezegenleri ve Evrenimizi Beykent TV’de Anlattı.

Gönderen: Tarih: 05 Nisan 2017 – 16:28Yorum Yok

Doğuş Üniversitesi, Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kazem Azizi yeni keşfedilen gezegenleri ve evrenimizi Beykent TV’de anlattı. Yeni bulunan güneş sisteminin nerede bulunduğunu, yıldızların yaşam ömrünü, sistemdeki gezegenlerin özelliklerini,  bu gezegenlerde yaşamın olup olmadığını, yaşam olduğu takdirde akıllı canlılarla nasıl irtibata geçileceğini anlattı.  Daha sonra, evrenimizle ilgili “Big Bang”‘den başlayarak, çeşitli evreleri anlatarak karanlık madde ve karanlık enerji ile ilgili bilgiler verdi. Ayrıca, evrenimizin geleceği ile ilgili çeşitli senaryolardan da bahsetti.