ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

BALON ENERJİSİ İLE ÇALIŞAN MAKET ARAÇ YARIŞMASI

Gönderen: Tarih: 04 Nisan 2017 – 11:29Yorum Yok

Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümünün geleneksel olarak gerçekleştirdiği ‘’Balon Enerjisi İle Çalışan Maket Araç’’ yarışması bu yıl Üniversitemizin 20. Yıldönümü münasebeti ile tüm Üniversite öğrencileri arasında düzenlenmektedir. Katılımcılar araçlarını 19 Nisan 2017 de Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü, Model Atölyesine (B2, Kat -2) teslim edeceklerdir. Yarışmanın 25 Nisan 2017 Pazartesi günü finali yapılacaktır. Hava şartları uygun olduğu             takdirde yarışma 1. Blok ve 2. Blok arasında avluda, ya da basket salonunda yer alacaktır. Derece alan yarışmacılara sertifika ve kupa verilecektir.

Boyu 45 cm, eni 15 cm içinde olan el yapımı 4 veya 3 tekerlekli araç maketleri 2 kategoride yarışacaklardır.

1. Kategori: 5 er yarışmacı yarışacak, 4 araç elenecektir. Birkaç tur yapılan yarışların birincileri kendi aralarında final yapacaklardır. 1. 2. 3. lük ödülleri verilecektir.
  2. Kategori: Yarışmacıların oyları ile seçilecek maket araca ‘’Tasarım Ödülü’’ verilecektir.

Not: Yarışma tarihine kadar, Yrd. Doç. H. Eser Tezeren teknik danışmanlık yapacaktır.