SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

BALON ENERJİSİ İLE ÇALIŞAN MAKET ARAÇ YARIŞMASI

Gönderen: Tarih: 04 Nisan 2017 – 11:29Yorum Yok

Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümünün geleneksel olarak gerçekleştirdiği ‘’Balon Enerjisi İle Çalışan Maket Araç’’ yarışması bu yıl Üniversitemizin 20. Yıldönümü münasebeti ile tüm Üniversite öğrencileri arasında düzenlenmektedir. Katılımcılar araçlarını 19 Nisan 2017 de Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü, Model Atölyesine (B2, Kat -2) teslim edeceklerdir. Yarışmanın 25 Nisan 2017 Pazartesi günü finali yapılacaktır. Hava şartları uygun olduğu             takdirde yarışma 1. Blok ve 2. Blok arasında avluda, ya da basket salonunda yer alacaktır. Derece alan yarışmacılara sertifika ve kupa verilecektir.

Boyu 45 cm, eni 15 cm içinde olan el yapımı 4 veya 3 tekerlekli araç maketleri 2 kategoride yarışacaklardır.

1. Kategori: 5 er yarışmacı yarışacak, 4 araç elenecektir. Birkaç tur yapılan yarışların birincileri kendi aralarında final yapacaklardır. 1. 2. 3. lük ödülleri verilecektir.
  2. Kategori: Yarışmacıların oyları ile seçilecek maket araca ‘’Tasarım Ödülü’’ verilecektir.

Not: Yarışma tarihine kadar, Yrd. Doç. H. Eser Tezeren teknik danışmanlık yapacaktır.