Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

“ŞEHİRDE KÖRELEN NOKTALAR: OTOPARKLAR” Atölye Çalışması Düzenlendi

Gönderen: Tarih: 04 Nisan 2017 – 11:30Yorum Yok

İç Mimarlık Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Pelin SARIOĞLU-ERDOĞDU’nun  25 Mart 2017 tarihinde Tasarım Atölyesi Kadıköy’de düzenlediği  “ŞEHİRDE KÖRELEN NOKTALAR: OTOPARKLAR” isimli atölye çalışması verimli bir şekilde tamamlanmıştır. Etkinlik basında da yer bulmuştur.

IMG_0764 IMG_0763 FullSizeRender (6)