ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

“ŞEHİRDE KÖRELEN NOKTALAR: OTOPARKLAR” Atölye Çalışması Düzenlendi

Gönderen: Tarih: 04 Nisan 2017 – 11:30Yorum Yok

İç Mimarlık Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Pelin SARIOĞLU-ERDOĞDU’nun  25 Mart 2017 tarihinde Tasarım Atölyesi Kadıköy’de düzenlediği  “ŞEHİRDE KÖRELEN NOKTALAR: OTOPARKLAR” isimli atölye çalışması verimli bir şekilde tamamlanmıştır. Etkinlik basında da yer bulmuştur.

IMG_0764 IMG_0763 FullSizeRender (6)