Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

12 Nisan 2017 Çarşamba Günü 13.30’da “Uçuk Kaçık Giysi” Defilesine Gelmeyi Unutmayın!

Gönderen: Tarih: 31 Mart 2017 – 10:05Yorum Yok

Üniversitemizin 20nci Yılını Kutlama şenliklerimiz arasında TAS 108   Sanat ve Tasarım Fakültesi yetenekli öğrencileri tarafından  kumaş, tel, kağıt bardak, karton, akla gelebilecek her türlü atık malzemeden hazırladıkları kostümlerini 12 Nisan 2017 tarihinde Gözaçan Kültür Merkezinde bir defile ile  izleyicilere sunacaklar. Sınavlardan ve derslerden bir hayli yorulan öğrencilerimiz bu ilginç defilede biraz olsun eğlenebilecekler. En iyi kostüm tüm öğrenciler tarafından seçilirken Birinci  gelen yılın Kralı ve Kraliçesi  olarak ilan edilecek!

uçuk kaçık 9 uçuk kaçık 8 uçuk kaçık 7 uçuk kaçık 6 uçuk kaçık 3     uçuk kaçık 5     uçuk kaçık 4

uçuik kaçık 2 uçuk kaçık 1