uçuk kaçık 3

12 Nisan 2017 Çarşamba Günü 13.30’da “Uçuk Kaçık Giysi” Defilesine Gelmeyi Unutmayın!

Üniversitemizin 20nci Yılını Kutlama şenliklerimiz arasında TAS 108   Sanat ve Tasarım Fakültesi yetenekli öğrencileri tarafından  kumaş, tel, kağıt bardak, karton, akla gelebilecek her türlü atık malzemeden hazırladıkları kostümlerini 12 Nisan 2017 tarihinde Gözaçan Kültür Merkezinde bir defile ile  izleyicilere sunacaklar. Sınavlardan ve derslerden bir hayli yorulan öğrencilerimiz bu ilginç defilede biraz olsun eğlenebilecekler. En iyi kostüm tüm öğrenciler tarafından seçilirken Birinci  gelen yılın Kralı ve Kraliçesi  olarak ilan edilecek!

uçuk kaçık 9 uçuk kaçık 8 uçuk kaçık 7 uçuk kaçık 6 uçuk kaçık 3     uçuk kaçık 5     uçuk kaçık 4

uçuik kaçık 2 uçuk kaçık 1