ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

12 Nisan 2017 Çarşamba Günü 13.30’da “Uçuk Kaçık Giysi” Defilesine Gelmeyi Unutmayın!

Gönderen: Tarih: 31 Mart 2017 – 10:05Yorum Yok

Üniversitemizin 20nci Yılını Kutlama şenliklerimiz arasında TAS 108   Sanat ve Tasarım Fakültesi yetenekli öğrencileri tarafından  kumaş, tel, kağıt bardak, karton, akla gelebilecek her türlü atık malzemeden hazırladıkları kostümlerini 12 Nisan 2017 tarihinde Gözaçan Kültür Merkezinde bir defile ile  izleyicilere sunacaklar. Sınavlardan ve derslerden bir hayli yorulan öğrencilerimiz bu ilginç defilede biraz olsun eğlenebilecekler. En iyi kostüm tüm öğrenciler tarafından seçilirken Birinci  gelen yılın Kralı ve Kraliçesi  olarak ilan edilecek!

uçuk kaçık 9 uçuk kaçık 8 uçuk kaçık 7 uçuk kaçık 6 uçuk kaçık 3     uçuk kaçık 5     uçuk kaçık 4

uçuik kaçık 2 uçuk kaçık 1